Promenada Mall Focşani anunţă deschiderea cinematografului COLOURS la sfârşitul anului

Resolute Lar România, cel mai important specialist independent în managementul activelor imobiliare deţinute de instituţii financiare, ce administrează Promenada Mall Focşani anunţă semnarea contractului cu Cinema COLOURS, pentru deschiderea celui mai nou şi modern cinematograf din oraş, ce va avea loc la sfarşitul acestui an. Cineplexul va avea două săli de proiecţie de film, dintre care una va fi destinată proiecţiilor de filme 3D. Zona de petrecere a timpului liber va mai cuprinde şi o zonă de restaurante cu cinci operatori, loc de joacă pentru copii, dar şi o sală de jocuri electronice.
Noul cinematograf va folosi cel mai ridicat standard de amenajare al sălilor de spectacole şi al foayerului. Astfel, sălile de cinema vor fi echipate cu sisteme de proiecţie digitale, Dolby Digital Surround, fotolii confortabile de o calitate superioară şi sistem de proiecţie MasterImage 3D.

Cinema COLOURS, reţeaua naţională de cineplexuri aflată în proces de dezvoltare şi, totodată, noul chiriaş Promenada Mall FOCŞANI, are în momentul de faţă locaţii în oraşele Craiova şi Alba Iulia, cel de-al treilea cineplex urmând a fi deschis la sfârşitul acestui an.
Obiectivul Cinema COLOURS pentru 2015 este inaugurarea de cineplexuri în încă 6 oraşe cu o populaţie de peste 50.000 locuitori şi un oraş cu 350.000 locuitori.


Cinema COLOURS colaborează cu toţi distribuitorii importanţi de filme din România şi proiectează cele mai noi şi de succes producţii româneşti şi internaţionale. În plus, Cinema COLOURS oferă în fiecare miercuri "Promoţie 1+1 pur şi simplu", care presupune ca la fiecare bilet achiziţionat în ziua de miercuri clienţii primesc unul gratuit.

Preţurile Cinema COLOURS sunt corelate cu puterea de cumpărare a comunităţii unde operează, iar politica de preţuri prevede reduceri pentru anumite categorii sociale - elevi, studenţi, pensionari.

Deschiderea Cinema Colours în Promenada Mall Focşani este programată pentru finele acestui an.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod