Promenada biciclistelor, SkirtBike pe 7 iunie

Fabulous Baskets te invita sa participi la cel mai mare eveniment dedicat biciclistelor din Bucuresti. Peste 1800 de bicicliste și-au anunțat prezența la SkirtBike București, duminica, 7 iunie.

De 6 ani în București, evenimentul Skirtbike promoveaza un stil de viata  sanatos si prietenos cu mediul, sarbatoreste fetele curajoase care aleg bicicleta ca mijloc de transport alternativ, dar in acelasi timp, le incurajeaza pe cele care nu pedaleaza inca.  SkirtBike este manifestul celei mai mari comunitati de bicicliste, un manifest pentru normalitate, un proiect desfasurat in 12 orase din Romania si o sursa de inspiratie pentru multe femei din toata lumea.

Este al treilea an in care am fost invitati  sa participam la evenimentul SkirtBike.

Suntem mandri ca putem sutine un proiect care incurajeaza femeile sa pedaleze, demonstrand astfel ca pedalatul nu trebuie sa fie doar un sport, ci si o modalitate chic de deplasare urbana. Ne bucuram sa vedemin fiecare an  la eveniment atat de multe biciclete care au cosuri Fabulous Baskets. Ne asteptam sa fie si in acest an o atmosfera extraordinara. Va invitam astfel, sa participati duminica, 7 iunie, la evenimentul SkirtBike”, spune Loredana Huiban, Fabulous Baskets .

Pentru noi SkirtBike inseamna comunitate, prietenie, bucurie, libertate, femei, biciclete, traditie, fuste, eleganta, cultura, transport alternativ, urban.

Un mix de cuvinte care dau definitia celor 6 ani de eleganta pe doua roti, in care  am promovat impreuna bicicleta in randul femeilor.”, spune Andreea Tutunaru, SkirtBike.

Intre 5-7 iunie, comunitatea SkirtBike va sarbatori „Femeia pe bicicleta”, in cadrul festivalului urban Femei pe Matasari. Parada SkirtBike va inchide seria de activitati dedicate femeii pe bicicleta, duminica, 7 iunie. Plecarea se va face la ora 17, de la Palatul Copiilor, pe urmatorul traseu: Bd. Tineretului - Bd. Dimitrie Cantemir - Piata Unirii - Piata Universitatii - Piata Rosetti - bd.

Pache Protopopescu – Str.Matasari. Desi este un eveniment dedicat doamnelor, organizatoarele au onoarea de a anunta prezenta cu eleganta pe bicicleta, a domnului Primar Piedone, care va da startul celei mai asteptate promenade a anului.

Inscriere online: http://goo.gl/forms/g9SUKb0Cjo; Recomandari: http://blog.skirtbike.ro/?p=17702.
Detalii pe www.skirtbike.ro. Calendarul evenimentelor SkirtBike : Bucuresti – 7 iunie,  Brașov – 6 iunie, Iasi – 7 iunie, Deva – 14 iunie, Arad – 14 iunie, Oradea – 14 iunie, Constanta – 21 iunie, Targu Mures – 21 iunie, Alba Iulia – 27 iunie, Cluj – 4 iulie, Drobeta – 4 iulie, Baia Mare – 5 iulie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod