Proiectul Kids on the Moon - numar impresionant de vizitatori

5 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Proiectul Kids on the Moon - numar impresionant de vizitatori

Copiii pasesc pe luna, proiectul international adus in premiera in Romania de  Baneasa Shopping City, a ajuns la cel de-al doilea weekend in care micii astronauti au putut descoperi tainele spatiului. Sambata, Andreea Berecleanu alaturi de Andrei Zaharescu, Malvina Cservenschi si Raluca Moianu, insotiti de copiii lor au ales Kids on the Moon din Baneasa Shopping City pentru a le oferi acestora cateva momente unice.
 
Proiectul Copiii pasesc pe luna continua pana miercuri, 7 octombrie si ofera copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani o incursiune speciala in tainele Cosmosului.
Evenimentul combina cu succes componenta educationala cu cea distractiva, cei mici avand parte de o experienta de neuitat.
 
In plus, toti participantii se pot fotografia intr-un cadru tematic special, organizat de magazinul YellowStore, ca amintire a experientei primei calatorii in spatiu si vor primi din partea Baneasa Shopping City diplome, cadouri si tichete discount din partea magazinelor Bebeloo, Champion, Debenhams, Du Parei au Meme, Ecco, GAP, Kanz-Pablosky, Miniblu, Next, Okaidi si  Sergent Major.
Accesul copiilor este gratuit.
 
Weekendul trecut a fost unul incarcat de evenimente speciale la Baneasa Shopping City: pasionatii de cai putere au luat parte la 4TUNNING Festival, Teatrul Ion Creanga a oferit celor mici doua piese de teatru interactiv, iar reprezentantele sexului frumos au descoperit cele mai noi metode de se mentine in forma, la targul international Wellfit.
 
Pentru mai multe detalii despre evenimentele centrului comercial din Baneasa puteti accesa www.baneasashoppingcity.ro .

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod