Proiect de lege: aviz de la psiholog pentru avort


Femeile din România nu vor mai putea face o întrerupere de sarcină fără avizul unui medic psiholog dacă proiectul de lege va fi adoptat.

Femeile din România nu vor mai putea face o întrerupere de sarcină fără avizul unui medic psiholog dacă proiectul de lege va fi adoptat.

Această propunere, inclusă de mai mulţi deputaţi PDL într-un proiect de lege, s-ar putea concretiza în viitorul apropiat, anunță cotidianul Click!.

Iniţiativa a fost luată datorită numărului foarte mare de avorturi din ţara noastră: 520 la 1.000 de copii născuţi vii.

În plus, statisticile arată că foarte multe femei care fac o întrerupere de sarcină ajung apoi să regrete decizia luată, spunând că nu au fost bine informate.

Dacă proiectul de lege va fi aprobat, femeile care vor să facă avort vor fi nevoite să meargă înainte la un cabinet de consiliere pentru criza de sarcină, unde li se vor prezenta imagini şi înregistrări cu procedura de întrerupere a unei sarcini, relatează ziarul citat.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • AleKs pe 18 Aug 2012, 01:01
  Bine ca va pasa de ceva care nici nu poate sa respire singur

  Da' de copiii de pe strada sau de aia abuzati psihic so fizic In orfelinate nu va mai sinchisiti. Mi-e scarba cand vad oameni ca voi, atat de ipocriti. "Vai, Ii bate inimioara din prima luna", da si odata ce se naste si n-are nimeni cu ce sa-l creasca, sa nu mai spun ca nici nu e dorit, unde ajunge? Pe strada sau la orfelinat. De unde ajunge mai apoi ba criminal ba la morga. Ca nu cred ca-l adoptati voi. Hai mai duceti-va la dracu', la cat de ipocrite/ipocriti duunteti!

  3
  2

 • sds pe 16 Apr 2012, 01:59
  eu sunt factua din viol

  trist dar adevarat,da mama mea naturala a fost violata de tatal meu natural.. ea era copkila de 16 ani el vreo 22,pe atunci erau interzise avorturile,si tin sa precizez k acum am 2 copilasi frumosi,si destepti,am propria mea afacere,si sunt fericita.. Tind sa cred k unele lucruri..se intampla.. dar dak e sa dai nastere la o fiinta.. e cel mai frumos lucru..Avortul e crima! ink din prima luna ii bate inimioara. din pr

  3
  3

 • maria pe 1 Apr 2012, 14:04
  e o porcarie

  ew consider ca e cea mai mare prostie ajungem iar la comunism cum poti sa pastrezi un copil dk ai fost violata inainte sa vorbiti bazaconii ganditi-va la faptul ca multi oameni nu au cu ce sa ii creasca si vor ajunge in case de copii unde vor ajunge fara viitor ..

  3
  0

 • dorina pe 25 Mar 2012, 10:29
  avortul in romania

  sunt de acord cu aceasta lege,daca sa-r aproba,pt ca asa femeile ar fi mai atente cu ele in primul rand si nu ar mai avorta ca si cum ar arunca gunoiul la cos.este regretabil ce se intampla,dar mai tine si de educatia fiecareia dintre noi.

  3
  2

 • Ioana pe 24 Mar 2012, 00:03
  Foarte bine!

  Sper din toata inima ca proiectul de lege sa fie aprobat! Un copilas nu e o jucarie, nu e o greseala, si nici o intamplare. E o fiinta vie, un om care merita sa traiasca! Sa treaca femeile care vor sa faca avort prin toti pasii aceia... sa isi asume responsabilitatea pentru faptele lor!

  9
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod