Program şi reguli de acces pentru concertul Korn de la Bucureşti

Luni, 3 august, Korn va concerta la Arenele Române din Bucureşti. Accesul la eveniment se va face începând cu ora 18:00, iar concertul trupei Korn va fi deschis de Point Blank (Macedonia), Coma, Implant Pentru Refuz, DJ Hefe & Planet H.
Concertul face parte din turneul ce marchează 20 de ani de la apariţia primului material discografic Korn.

Evenimentul, marca Sabotage, este organizat de Emagic şi reprezintă primul show al trupei susţinut la Bucureşti.
Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, www.myticket.ro şi la partenerii afiliaţi, la preţul de 160 lei, urmând ca în ziua concertului acestea să poată fi achiziţionate (în limita disponibilităţii!) de la intrare, la preţul de 180 lei.

Din cauza lipsei locurilor de parcare în zonă, organizatorii recomandă pentru deplasare folosirea mijloacelor de transport în comun sau a serviciilor de ridesharing.
În acest sens, Uber vine în ajutorul fanilor Korn şi pune la dispoziţie, în baza codului kornlive, curse gratuite către şi dinspre locaţie în ziua evenimentului pentru cei ce şi-au cumpărat bilet la concertul Korn. Codul va fi valabil doar în ziua evenimentului, 3 august, către sau dinspre Arenele Române, pentru utilizatorii noi pe platforma Uber.

Accesul în incinta Arenelor Române se va face pe la intrarea din Parcul Carol începând cu ora 18:00. Posesorii de bilete early entry vor putea intra mai devreme, începând cu ora 17:30.
Tot la ora 18:00 va începe şi primul set al serii, cu DJ Hefe & Planet H, urmaţi de trupele Implant Pentru Refuz, Point Blank şi Coma. Korn va urca pe scenă în jurul orei 21:30.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv  sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, băuturi sau mâncare, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

Jetoane pentru băuturi şi mâncare.
Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele din spaţiul de concert vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate fie în aceeaşi seară, de la casieriile din incintă, până în ora 23:15, fie până la finalul lunii august, prin trimiterea unui email la office@eventjobs.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod