Program In Culise 24-30 Noiembrie

Marti, 24 Noiembrie, ora 20:00
LUV
De Murray Schisgal
Cu: Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Alexandru Banciu
Regia: Iulia Grigoriu
Scenografia: Lăcrămioara Tănase
Bilet: 30 lei

MOTTO: Dragostea, iubirea, fericirea. Am folosit atât de mult aceste cuvinte încât au început să-și piardă sensul și să se murdărească.
LUV este o veritabilă comedie care urmează rețeta americană și vorbește despre alte sensuri ale dragostei decât cele cu care suntem deja obișnuiți - Harry Berlin este un inadaptat, obosit să caute sensul vieții, care ar vrea să scape de această povară, Milt Manville este un om de succes, prizonier între două iubiri - una caldă, confortabilă, de acasă și alta nouă, incitantă, stârnită de setea de putere, iar Ellen Manville, o soție devotată, care a crezut atât de mult în iubirea eternă încât s-a pierdut pe sine într-o căsnicie consumată. Un triunghi al căutărilor, o farsă absurdă și comică a vieții, care te delectează cu subiectele actuale propuse: iubirea soției dată cu împrumut, pierderea identității, incapacitatea de a comunica cu adevărat și lipsa de sens a tuturor diversiunilor create

Miercuri, 25 Noiembrie, ora 20:00
CLINICA SINUCIGAȘILOR
De Gabriela Mihalache
Cu: Maria Popovici, Grațiela Popa, Paul Alexandru, Ștefan Nistor, Alex Vlad, Alexandru Banciu, Andreea Stafie
Regia: Cristian Bajora
Tehnic: Bogdan Ionescu
Bilet: 30 lei

Un spectacol care doreste sa-ti reaminteasca ca speranta nu moare niciodata. O comedie despre realitatea gri care ne acaparează uneori viețile, o expunere sinceră a celor mai intime gânduri.. chiar de pe marginea prapastiei.

Cine-ar fi crezut ca sinuciderea poate fi motiv de comedie?

Clinica Sinucigasilor este locul care iti garanteaza ca vei scapa de toate nelinistile, problemele si angoasele existentiale prin plecarea spre o lume mai buna. In sala de asteptare a clinicii se reunesc patru personaje savuroase, care ajung sa vorbeasca despre iubire si absolut, limite interioare, cautarea fericirii si nevoia de a fi apreciat. Astfel se naște această comedie senzatională a actualitatii, un teatru al sperantei care scoate in evidenta faptul ca oricat de insignifianta si ratata ar fi viata cuiva, aceasta merita traită pană la capat!

In ciuda titlului dur, Clinica Sinucigasilor este un spectacol vesel care stoarce din spectatorii săi sperante, ganduri pozitive si bună dispozitie.
Pana la urma… nu e dracul chiar atat de negru!

Joi, 26 Noiembrie, ora 20:00
CUM SE DUCE TOTUL DRACU’
După ”Crize” de Mihai Ignat
Cu: Ioana Chelmuș, Florin Frățilă
Durata: 1h
Bilet: 30 lei

Motto - “Love is like war, easy to begin, but very hard to stop.”

Pe lângă lucrurile frumoase dintr-o relație, viața în doi înseamnă o adevărată luptă dusă pentru… nimic! Pentru că și în cuplu te poți simți în competiție și-atunci scoți toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare și mai tare în orgoliu. Probabil nu vom afla niciodată cine va câștiga această bătălie a sexelor, dar spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” îți va arăta cum și unde se desfășoară adevăratul război de gherilă. Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei – pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai! Carpe diem!

Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi protagoniști – Loredana Cosovanu și Florin Frățilă. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.


Vineri, 27 Noiembrie, ora 20:00
STAND UP COMEDY
Cu Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilă, Alexandru Banciu
Durată: 1h30
Intrare 20 lei

Mincu sau Alexandru Minculescu (după cum îi spun prietenii) este macho-ul grupului, acesta dominând scena prin glumele sale care surprind perfect esența umorului masculin. Fiind genul nerdish, comicul acestuia se bazează pe asocieri fericite care-i surprind pe bărbați atunci când sunt la menstruație sau pe șmecherașii de cartier când participă la un eveniment cultural.

A durut un pic atunci când s-a urcat prima dată pe scenă, dar după aceea a început să îi placă din ce în ce mai mult! Maria Popovici este prima doamnă curajoasă a stand-up-ului românesc, un simbol reprezentativ al umorului femeiesc. Încearcând să facă dreptate și să echilibreze balanța care atârnă greu din cauza glumelor misogine ale colegilor de breaslă, aceasta cucerește publicul printr-o serie de glume care izvorăsc din adânca și inocenta judecată feminină.
Câștigătoare a primei ediții a Open Mic Contest organizată de Club 99 din București, Maria a demonstrat că publicul de comedie tânjește după glume cu parfum de femeie.

Florin Frățilă e tipul simpatic de la serialul online de comedie 10lucruri. Actor șarmant cu succes la dame bine, Florin este un badass boy, un băiat de cartier născut și crescut pe străzile din București. Umorul său se bazează pe înfățișarea dură și pe detaliile biografice care-ți vor părea incredibile și amuzante în același timp.

Vineri, 27 Noiembrie, ora 23:00
STAND UP COMEDY
Cu Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Frațilă, Alexandru Banciu
Durată: 1h30
Intrare 20 lei

Mincu sau Alexandru Minculescu (după cum îi spun prietenii) este macho-ul grupului, acesta dominând scena prin glumele sale care surprind perfect esența umorului masculin. Fiind genul nerdish, comicul acestuia se bazează pe asocieri fericite care-i surprind pe bărbați atunci când sunt la menstruație sau pe șmecherașii de cartier când participă la un eveniment cultural.

A durut un pic atunci când s-a urcat prima dată pe scenă, dar după aceea a început să îi placă din ce în ce mai mult! Maria Popovici este prima doamnă curajoasă a stand-up-ului românesc, un simbol reprezentativ al umorului femeiesc. Încearcând să facă dreptate și să echilibreze balanța care atârnă greu din cauza glumelor misogine ale colegilor de breaslă, aceasta cucerește publicul printr-o serie de glume care izvorăsc din adânca și inocenta judecată feminină. Câștigătoare a primei ediții a Open Mic Contest organizată de Club 99 din București, Maria a demonstrat că publicul de comedie tânjește după glume cu parfum de femeie.

Florin Frățilă e tipul simpatic de la serialul online de comedie 10lucruri. Actor șarmant cu succes la dame bine, Florin este un badass boy, un băiat de cartier născut și crescut pe străzile din București. Umorul său se bazează pe înfățișarea dură și pe detaliile biografice care-ți vor părea incredibile și amuzante în același timp.

Sambata, 28 Noiembrie, ora 21:30
BLACK FRIDAY LOVE – comedie romantică
Cu: Paul Alexandru, Ioana Chelmuș, Florin Frățilă, Andreea Stafie, Alex Vlad și Bianca Mateescu.

Regia: Cristian Bajora
Regia Tehnică: Bogdan Ionescu
Bilet: 30 lei

Ești în căutarea iubirii. Cum procedezi? Ești așteptat la supermarket cu noutăți, oferte și reduceri la DRAGOSTE! Într-o obișnuită zi de vineri, când vei ieși să-ți cumperi pâine și lapte, îți vei izbi căruciorul de viitoare, actuale sau foste iubiri… În același timp, într-o realitate paralelă, mai multe povești de iubire se vor naște sau se vor stinge din aceleași motive ordinare care te-au făcut și pe tine să iubești sau să urăști cu toată puterea. Black Friday Love vorbește despre dragostea în vremea supermarketului, când există atâtea posibilități încât e mai ușor să arunci la gunoi decât să repari ce-a ieșit prost și s-o iei de la capăt. Probabil singurul spectacol despre dragoste, care reușește să se lipsească de siropoșenii și să-ți prezinte povești de iubire reale, comice și dulci-amărui. O mostră de Broadway adusă în centrul Bucureștiului!

Duminica, 29 Noiembrie, ora 18:00
LA NOI MUIEREA...
Cu: George Robu
Bilet: 30 lei

MOTTO: „Foaie verde trei Galate/Nu te bucura bogate/C-ai avere şi-ai de toate/Că vine moartea-ntr-o noapte/Şi rămân de tine toate”

Această comedie a trecutului savuros ni-l aduce în față pe un ”nea” țăran autentic, cu poftă de vorbă și de viață. Una dintre întâlnirile care-ți aduce zâmbetul pe buze și te face să asculți cu sufletul povestirile unui bătrân care-și pune viața pe tavă și te înveselește cu vorbele sale înțelepte.
Inspirat de poeziile lui Marin Sorescu, de celebrele interpretări ale lui Amza Pellea în postură de ”Nea Mărin”, de cântările lui Tudor Gheorghe și din întâmplări autentice trăite de actorul George Robu în mediul rural din zona Teleorman și Olt, spectacolul ”La noi, muierea...” te introduce într-o lume parcă pierdută.
Un țăran exact așa cum ți-l amintești pe bunicul sau străbunicul tău, întâlnit pe o potecă, dezlegat la limbă de cel mai bun vin de țară, te oprește să-ți spună vreo două vorbe. Dar întâlnirea se lungește, iar acest om scos în calea ta parcă de Dumnezeu îți aduce zâmbetul pe buze prin poveștile și filozofiile nemuritoare care însuflețesc și acum lumea satului românesc.

Un spectacol plin de umor, o experiență inedită, pentru toți cei care sunt nostalgici după comedia din trecut.

Duminica, 29 Noiembrie, ora 21:00
SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW – comedie erotică
După Ştefan Caraman
Cu: Ştefan Nistor, Andreea Stafie
Regia Cristian Bajora
Durata: 1h30
Bilet: 30 lei

În urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori către Rita între lunile martie şi septembrie 2012, Nic Labiş şi Rita iau iarăşi forme umane, de data aceasta într-un show unic de 1h şi 30 minute., în stagiunea 2012-2013 a Teatrului În Culise.
Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără ruşine, fără perdea, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri, Scrisori către Rita – The Show este un spectacol erotic, datorită minunatei prezenţe nud a Andreei Stafie, o comedie absolută graţie lui Ştefan Nistor care interpretează şi povesteşte cu sinceritate şi lejeritate, câteodată filosofic şi metafizic mulţumită excentricităţii lui Ştefan Caraman şi o experienţă cultural specială pentru care trebuie să mulţumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scenă.

Luni, 30 Noiembrie, ora 20:00
OMUL DE ZAPADA
De Greg MacArthur
Cu: Laura Voicu, Alex Vlad, Dana Stinga, Paul Alexandru, Cristi Neacsu
Regia: Felix Crainicu
Bilet: 30 lei

“Omul de zapada” este o comedie dura despre felul in care noi toti uitam de copilul din interiorul nostru. Despre relatii sterile, falsitate si mastile pe care ni le asezam pe chip intr-o societate lipsita de autentic. Sa inchiriezi filme porno adolescentilor care traiesc pe un ghetar este o activitate la fel de buna ca oricare alta. Denver vrea sa isi extinda afacerea, Marjorie are nevoie de iubire, iar Jude este confuz din punct de vedere sexual. Problemele apar atunci cand o descoperire uluitoare le tulbura existentele. Kim vine sa aduca rezolvarea, dar nu reuseste decat sa incurce totul si mai mult.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod