Pro TV primește încă o lovitură: Bucătarii de la "MasterChef" au plecat la Antena 1

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu promit că le vor face viața un Iad concurenților din noul show de gătit pregătit de Antena 1


Hell’s Kitchen este unul dintre cele mai urmărite şi mai longegive show-uri de cooking din întreagă lume. Produs în peste 50 de ţări, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, Hell’s Kitchen a obţinut rezultate impresionante la nivel de rating şi cota de piaţă, fiind un etalon în materie de show-uri de gen, notează spynews.ro.

Tot ceea ce aţi văzut până acum a fost floare la urecheChef Sorin Bontea
Creatorul formatului Hell’s Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai de succes chefi din întreagă lume şi un star internaţional de televiziune.
Restaurantele sale, 14 la număr, au adunat în total peste 15 stele Michelin fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.

Noul show de la Antena 1 este adresat tuturor pasionaţilor de cooking şi bucătarilor profesionişti, aspiranţi la titlul de Chef. Cei selectaţi să între în această competiţie vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor trebui să gătească.

Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la tot felul de probe eliminatorii.
Înscrierile pentru preselecţiile "Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor" au început deja.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod