Pro TV cere scuze pentru condamnatul de la "Românii au talent"

Postul de televiziune cere scuze pentru momentul din emisiunea în care a apărut Andrei Grigoriu, un fost condamnat la închisoare pentru complicitate la crimă, care le declarase juraților că fusese pedepsit doar pentru "tăinuire".
În realitate, acesta ar fi fost condamnat pentru complicitate la uciderea unei tinere din Timișoara pe nume Erica. Grigoriu ar fi ținut-o pe tânără, în timp ce prietenul lui – Constantin Lungu – i-a tăiat gâtul acesteia, relatează WoWbiz.ro.

Aceste dezvăluiri au provocat un scandal, fiind preluat de numeroase surse de știri și de bloguri. Jurnalista Simona Tache a scris pe blog o postare dură despre acest caz, cu titlul "Pro TV, așteptăm explicații și foarte multe scuze".

Consiliul Național al Audiovizualului a decis joi să se autosesizeze în legătură cu acest caz și să ceară o monitorizare pe care urmează să o analizeze săptămâna viitoare.

Tot joi, Pro TV, și-a cerut scuze publice, la trei zile după ce a început scandalul, și a anunțat că l-a eliminat pe Andrei Grigoriu din cadrul show-ului, informează site-ul paginademedia.ro.
În plus, mama fetei ucise a fost invitată joi în emisiunea "La Măruță". În tot timpul cât mama tinerei a fost prezentă în emisiune (în jur de 30 de minute), pe ecran a fost afișat mesajul "Pro TV regretă momentul de la "Românii au talent".

Schimbarea de poziţie a postului de televiziune a fost remarcată şi de Lucian Mîndruţă, care a salutat decizia de a cere scuze pentru acest episod ruşinos: "Wow. Pro TV îşi cere scuze. Nici nu ştiu când s-a mai întâmplat asta, dacă s-a întâmplat.
Dar se cuvenea şi aşa e corect. Bravo, pentru abordarea frontală şi omenească a problemei complicelui la crimă prezentat că recuperat în emisiunea <<Românii au Talent>>. Crimă nu se poate ierta niciodată, asta e şi părerea mea. Poţi ieşi din puşcărie, dar nu mai ieşi din calitatea de criminal până la capătul vieţii. Şi nu, aceşti oameni care îşi ucid semenii sau ajută la asta nu merită a două şansă. Pentru că nici victimele lor n-au avut-o"
, a scris jurnalistul pe Facebook.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod