Pro TV a luat amendă pentru ce a spus Chilian în emisiunea lui Măruță

CNA a amendat postul de televiziune cu 20.000 de lei, în şedinţa de marţi, din cauza emisiunii "La Măruţă" din 17 martie în care artistul Florin Chilian a jignit-o pe deputata Aurelia Cristea, iniţiatoarea Legii antifumat, făcând insinuări vulgare, fără ca moderatorul să intervină.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat Pro Tv cu 20.000 de lei, în şedinţa de marţi, 5 aprilie, din cauza emisiunii "La Măruţă" din 17 martie în care cântăreţul Florin Chilian ar fi insinuat despre deputata Aurelia Cristea, iniţiatoarea Legii antifumat, că ar fi "c***ă", fără ca moderatorul, Cătălin Măruţă să intervină.

"Florin Chilian îşi bate joc de domna deputat Aurelia Cristea, o întreabă 'Cat e ora la cabinetul ei parlamentar?...Nu așa e la c***e?' – Şi se scuză că aşa ar fi zis Ioan Rus.

Măruţă, bineînţeles că nu intervine în calitate de moderator, îi dă voie să o numească practic 'c***ă' (...)", se afirmă în plângerea primită de CNA.

În ediţia din data de 17 martie a emisiunii "La Măruţă", de tip "magazin social", care a fost difuzată în direct, cu marcajul "AP", a fost discutat subiectul intrarii în vigoare a Legii antifumat, invitaţii exprimând opinii pro sau contra.

Invitaţi în platou au fost iniţiatoarea Legii antifumat Aurelia Cristea, cântăreţul Florin Chilian, clarvăzătoarea Carmen Harra şi alţii.

La începutul ediţiei, potrivit raportului de monitorizare, s-a purtat următorul dialog între Florin Chilian, Aurelia Cristea şi moderator:

"Florin Chilian: Sunteţi cumva...
Am înţeles că sunteţi din gruparea aia Transilvania, nu? De acolo sunteţi deputat?
Aurelia Cristea: Nu.
Sunt din Cluj-Napoca.
Florin Chilian: Mai rău. Şeful dumneavoastră... Nu, apropo de femei, că vorbeam mai devreme. Cât, cât este ora la dumneavoastră la cabinetul parlamentar? Cât tre' să plătească un om? Vorbim de femei că...
Aurelia Cristea: Eu cred că intrăm într-o zonă pe care dumneavoastră o duceţi în derizoriu, ceea ce...
Florin Chilian: Nu, vorbeam despre...
Şi acum citez dintr-un ministru care vorbea despre cum au grijă c******e despre, de copiii lor care devin golani? (făcând referire la o declaraţie a fostului ministru al Transporturilor Ioan Rus, n.r.)".

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 6 Apr 2016, 16:05
    pauza

    Vai, adevarul deranjeaza, iar libertatea de expresie e o gluma!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod