Prinţul George a împlinit 7 ani: 25 de imagini cu al treilea moștenitor al tronului Marii Britanii

Prinţul George Alexander Louis a împlinit miercuri vârsta de 7 ani. Mama lui, ducesa de Cambridge, a publicat două fotografii realizate la începutul acestei luni.

Prinţul George al Marii Britanii, al treilea în ordinea succesiunii la tron după bunicul său, prinţul Charles, şi tatăl, prinţul William, apare zâmbind în cele două imagini publicate de mama sa pe Instagram marţi seară, înaintea zilei de naştere.

Palatul Kensington a transmis că părinţii lui, prinţul William şi soţia lui, Catherine, sunt "încântaţi" să împărtăşească fotografiile.

Una dintre imaginile realizate cel mai probabil la reşedinţa familiei din Norfolk îl prezintă pe George într-un tricou polo verde închis şi cu părul frumos.

În a doua fotografie el poartă un tricou cu model camuflaj şi cu părul ciufulit. George pare să-şi fi pierdut recent unul sau mai mulţi dinţi de lapte, relatează Daily Mail.

Potrivit ziarului britanic, în condițiile pandemiei de COVID-19, familia va organiza o petrecere acasă, la reședința din Norfolk. Anul trecut, George şi-a sărbătorit ziua de naştere în vacanţă, cu familia, pe insula Mustique din Caraibe.

Prinţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut în aripa privată Lindo a spitalului St.

Mary's din Londra, la 22 iulie 2013.

El este strănepotul reginei Elizabeth II. George va fi al 43-lea monarh de când William the Conqueror a obţinut coroana Angliei, în 1066, dacă va urma ca rege bunicului său, prinţul de Wales, şi tatălui, ducele de Cambridge.

În perioada de izolare, prinţul George a apărut în mai multe imagini alături de sora lui, prinţesa Charlotte, în vârstă de 5 ani, şi de fratele lui, prinţul Louis, în vârstă de 2 ani.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod