"Prințul" a vrut să doarmă pe covorul Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăguşanu l-a dat afară din casă pe Adrian Cristea. Fotbalistul i-a cerut iertare, dar roşcatei nu i-a fost milă de el.

Bianca Drăguşanu l-a dat afară din casă pe Adrian Cristea. Fotbalistul i-a cerut iertare, dar roşcatei nu i-a fost milă de el.

După ce a descoperit că a înşelat-o cu Tania Budi, fosta asistentă a lui Capatos nu a putut să-l mai ierte pe Cristea. Bianca l-a dat afară din casă, însă a reuşit să facă asta abia după patru ore de insistenţă, relatează Click!.

Veronica A. Cara, consultantul de imagine al roşcatei, a povestit la Acasă TV despre această întâmplare. "Adi m-a rugat să am grijă de Bianca. Mi-a spus că se gândeşte la ea şi că îi este dor. Mi-a spus că are greşelile lui şi nu ştie ce să facă! Bianca a vrut să-l dea afară din casă. L-a dat afară din casă la 5 dimineaţa. Patru ore s-a chinuit să-l dea afară. S-a pus pe covor şi spunea că nu se mişcă de acolo", a spus Veronica A. Cara.

 

VIDEO Vezi cum a reactionat Bianca atunci cand a gasit dovada infidelitatii

pe www.acasatv.ro

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod