Primul lungmetraj documentar despre The Doors, lansat in aprilie

de Nicoleta Tarantus, 16 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Primul lungmetraj documentar despre The Doors, lansat in aprilie

Intitulat "When You're Strange" si avandu-l ca narator pe Johnny Depp, acest documentar va fi lansat in cinematografele din SUA, intr-un circuit limitat, pe 9 aprilie, dupa ce a fost prezentat la festivaluri, pe parcursul anului trecut, potrivit Variety.com.

In regia lui Tom DiCillo, "When You're Strange" se bazeaza aproape in intregime pe arhive care nu au mai fost facute publice anterior.

Prezentat in premiera la festivalul Sundance din 2009, "When You're Strange" a mai fost proiectat pe parcursul anului trecut la festivalurile de la Berlin, Deauville si San Sebastian si, mai recent, la Santa Barbara.

"Privind arhivele hipnotice, care nu au mai fost lansate pana acum, cu Jim, John, Ray si Robby, m-am simtit ca si cum le-as trai experientele prin ochii lor.
Niciun documentar rock'n'roll sau orice alt tip de documentar nu ar putea fi mai bun de atat
", a apreciat Johnny Depp.

Documentarul de 90 de minute foloseste imagini de arhiva filmate de la formarea trupei, in 1965, pana la decesul lui Morrison, in 1971, fiind surprinsa si perioada petrecuta de Jim Morrison si Ray Manzarek la Facultatea de film de la University of California Los Angeles (UCLA).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod