Primele imagini de la filmările noului clip al lui Gabriel Cotabiţă - VIDEO

Artistul pregăteşte un videoclip, pentru cea mai recentă piesă a sa. Melodia, intitulată "Ce zi liniştită", este o paralelă între copilărie şi viaţă de adult.

Cotabiţă a filmat pe un câmp pentru clipul piesei "O zi liniştită". Melodia a fost înregistrată în colaborare cu Matteo, înainte ca artistul să sufere infarctul din primăvară.



Artistul a refuzat să dea interviuri, dar cei care l-au văzut marţi susţin că este într-o formă foarte bună. Fiicele lui au stat lângă el în cele patru ore în care a filmat, pentru a fi sigure că nu se întâmplă ceva.



"Vorbeşte coerent, este la fel de <<cu vorbele şi cu glumele la el>>.

E the one Gabi Cotabiţă", a mărturisit Matteo pentru Ştirile Kanal D.

Gabriel Cotabiţă a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. Cântăreţul era singur în sală când i s-a făcut rău, el fiind găsit ulterior de un angajat al hotelului, care a sunat la numărul de urgenţă 112. El a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns manevrelor, fiind stabilizat şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde aproximativ trei săptămâni a fost ventilat mecanic.



Investigaţiile complexe indicau, în 11 mai, drept cea mai probabilă cauză a stopului cardio-respirator suferit de Cotabiţă o tulburare severă de ritm cardiac, produsă în contextul unor afecţiuni cardio-vasculare preexistente.



Un examen RMN efectual în 12 mai a pus în evidenţă prezenţa unor zone de leziuni cerebrale grave.

Tulburarea severă de ritm cardiac care a provocat stopul cardio-respirator a scăzut debitul sanguin cerebral şi implicit oxigenarea creierului a fost precară.



Artistul a fost externat din spital pe 16 iulie şi a continuat tratamentul de recuperare în ambulatoriu.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod