Primele imagini cu gemenii Annei Kournikova și ai lui Enrique Iglesias

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au reușit să-și mențină viața privată departe de ochii publicului. Dar cuplul a decis să facă un pas în lumina reflectoarelor și i-au prezentat lumii pe cei doi copii ai lor, născuți luna trecută.
Fiecare părinte a postat marți, 16 ianuarie, o poză pe Instagram cu unul dintre gemeni, împreună cu mesajul "My sunshine" (Raza mea de soare).

În fotografia postată de Erinque, acesta privește cu dragoste unul dintre bebeluși, în timp ce Kournikova a postat o fotografie în care sărută pe obraz unul dintre gemeni. Cei doi părinți nu au specificat care este geamănul din fiecare fotografie.



Acestea sunt primele imagini pe care Iglesias și Kournikova le-au făcut publice cu cei doi copii ai lor, Nicholas și Lucy.
Starurile au reușit să țină sarcina ascunsă, iar în luna decembrie și-au șocat fanii atunci când s-a aflat că pe 16 decembrie 2017 Anna Kournikova a născut gemeni, o fetiță și un băiețel.




Într-un interviu pentru revista Hola! citat de cosmopolitan.com, Isabel Preysler, mama lui Enrique Iglesias, a declarat că Anna nu a ținut în mod intenționat sarcina ascunsă. Potrivit lui Preysler, fosta tenismenă este o persoană discretă și are un stil de viață absolut normal.

"Anna nu a fost nevoită să se ascundă.
Ea are un stil de viață simplu și petrece mult timp acasă".
Mama starului pop a mai vorbit despre cât de fericit este fiul său de când a devenit părinte: "Enrique este extraordinar de fericit în aceste momente".

Nicholas și Lucy sunt primii copii ai cuplului Iglesias și Kournikova. Cei doi au o relație de aproape 16 ani, dar fără să fie căsătoriți, în ciuda zvonurilor repetate și a speculațiilor. "Nu cred că ai nevoie de o bucată de hârtie ca să arăți că iubești pe cineva", a declarat cântărețul în 2016.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
17 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod