Primăvara culturală giurgiuveană

Primăvara anului 2016 aduce o suită de evenimente culturale fără precedent pentru orașul Giurgiu: în numai două luni de zile, orașul va deveni o adevărată capitală culturală românească.
„Primăvara culturală giurgiuveană” este o inițiativă ambițioasă care va cuprinde concerte, expoziții de artă, piese de teatru, festivaluri de dans, seri de operă și lansări de carte. Publicul spectator va avea parte de spectacole susținute de artiști marcanți ai muzicii românești: Pasărea Rock, Loredana, Ștefan Bănică Jr., Teatrul de Operetă „Ion Dacian”

Duminică, 24 aprilie, orele 18:30, Ateneul Nicolae Bălănescu va găzdui spectacolul de operă „Arii celebre din opere celebre.” Pe scenă vor urca soprana Simonida Luțescu, mezzo-soprana Sorana Negrea și tenorul Lucian Corchiș, împreună cu balerinii Relu Dobrin și Raluca Dură.
Fondul muzical va fi asigurat de orchestra Camerata Elite, sub bagheta dirijorului Ciprian Teodorașcu și avându-l ca maestru de concert pe Cristian Balaș.


Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Giurgiu, Centrul Cultural „Ion Vinea”, condus de domnul profesor Virgil Pețanca și Ateneul „Nicolae Bălănescu.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod