Prima TV te face reporter

17 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Prima TV te face reporter

Sub deviza "Corect si echilibrat",  Focus , jurnalul de stiri difuzat de Prima TV, vine in ajutorul tuturor tinerilor, care isi doresc o cariera in televiziune, si lanseaza pe 19 octombrie "Bursele Focus". Campania isi propune sa acorde o sansa tuturor studentilor pasionati de domeniul mass-media.

Toti cei interesati sunt invitati, pe parcursul unei luni calendaristice, sa trimita o propunere de stire, precum si pasii de realizare ai materialului, pentru jurnalul Focus.

La jumatatea lunii noiembrie se vor anunta titlurile celor treizeci de materiale selectionate.
Autorii stirilor castigatoare vor participa la interviuri pe marginea subiectelor propuse si vor avea ocazia sa discute cu reporterii Focus.
In cea de-a doua etapa a competitiei se vor alege zece dintre cei mai talentati studenti. Acestia vor trebui sa realizeze cate un material pentru principalul jurnal de stiri de la Prima TV. Cele mai reusite reportaje vor fi difuzate in cadrul jurnalului Focus.

Cei mai buni cinci studenti, vor beneficia de o perioada de pregatire de doua luni in cadrul redactiei Focus, iar la finalul training-ului cei mai competenti vor deveni reporteri Prima TV.

Pe parcursul intregii campanii, Cristina Topescu, prezentatoare jurnalului Focus 18, ii va incuraja pe tinerii si le va impartasii din experienta sa.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ionita mirela pe 27 Oct 2008, 15:39
    canalele bucurestiului un adevarat pericol public

    Cei care s-au gandit sa faca un bine pentru sector mai rau au incurcat treburile. spun asta pentru ca au inceput anumite lucrari de reconstructuie si intr-un final nu le-au terminat. de exemplu canalele descoperite care reprezinta un adevarat pericol nu numai pt trecatori ci si pentru animale. aceste canale din sectorul 3 stau descoperite de mai bine de 3 luni si nimeni nu ia nici o masura.

    0
    0

  • Preda Diana pe 27 Oct 2008, 13:50
    Nelamurire

    Buna ziua, Sunt jurist si doresc sa stiu daca acest concurs se adreseaza numai studentilor . Cu respect, Diana Preda

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod