Prima TV lansează grila de primăvară

Primăvara anului 2016 aduce în grila Prima TV emisiuni în premieră, formate internaţionale de succes, precum şi sezoane noi ale programelor consacrate ale postului: Schimb de mame, Trăsniţii şi Cronica Cârcotaşilor, care revine din 7 martie cu un nou sezon.
Prima TV își lansează grila de primăvară cu un nou jurnal Focus, difuzat în fiecare zi de la ora 14.00 și prezentat de luni până vineri de Livia Graur iar sâmbătă și duminică de Ioana Maria Moldovan.

A început și cel de-al doilea sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine, prezentată de interpretul de muzică populară, Valentin Sanfira, și difuzată de luni până vineri de la ora 19.30. Cuptoarele sunt încinse, ingredientele sunt pregătite iar concurenții abia așteaptă să se înfrunte sub privirea atentă a maestrului bucătar, Horia Vîrlan.

Începând de sâmbătă, 5 martie, de la ora 11.00, Prima TV le propune celor pasionați de călătorii o nouă emisiune, All Inclusive, în care pot descoperi destinații de vis și pot afla care sunt cele mai interesante locuri pe care le pot vizita într-o mini-vacanță de week-end.
Emisiunea este prezentată de reporterul Focus, Oana Alexandru.

Sâmbătă revine, începând cu ora 22.15, în grila Prima TV, emisiunea Dosarele DNA, prezentată de Marius Saizu care spune povestea cazurilor sigilate de corupție și a fraudelor de miliarde de Euro. (vezi video aici)

Duminică, 6 martie, debutează noul sezon Schimb de mame, care va fi difuzat de la ora 20.30. Și de data aceasta, în fiecare duminică, româncele vor face schimb de familii și vor lupta, la Prima TV, pentru titlul de „cea mai bună mamă”.

Cronica Cârcotașilor, cea mai longevivă emisiune de satiră din România, revine la Prima TV luni, 7 martie.
Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruț Keghes (Cătălin Dezbrăcatu') și Șerban Huidu va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20.15, într-o nouă abordare care îi va ține pe telespectatori în fața televizoarelor.

Tot în cea de-a doua săptămână de primăvară, Prima TV aduce noi episoade ale singurului serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor, Trăsniții. Astfel, Pupăză, Ema, Gogoașe și Vandame dau startul unui nou sezon de aventuri „trăsnite” din 7 martie, de la ora 23.00. 

Din grila de primăvara Prima TV nu vor lipsi filmele românești iar în luna martie veți putea vedea printre altele: Secretul lui Bachus, Iancu Jianu Haiducul, Iancu Jianu Zapciul, Harababura sau Rămân cu tine.
 
Cele mai importante emisiuni pot fi urmărite pe www.primatv.ro

Ne găsiți și pe Facebook la adresa: www.facebook.com/PrimaTVRomania

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod