Prima TV a achizitionat drama istorica “Putere si Glorie”

Prima TV a achizitionat cea mai de succes productie turceasca din ultimii ani, “Putere si Glorie” (Dirilis: Ertuğrul), un serial care a fost comparat de nenumarate ori, de telespectatori, cu “Urzeala tronurilor” (Game of Thrones).
Scris si regizat de Mehmet Bozdağ si produs de Metin Günay pentru televiziunea turceasca TRT 1, serialul s-a bucurat de un real succes in tara de provenienta. Anul acesta productia “Putere si Glorie” (Dirilis: Ertuğrul) a fost achizitionata in peste 20 de tari, printre care si Romania.

„Am achizitionat acest serial pentru publicul din Romania, ca o completare a ofertei noastre de programe, pentru ca este o productie care a inregistrat rezultate foarte bune in tarile in care a fost difuzata.
De exemplu, Televiziunea nationala din Turcia a fost lider de piata, pe target-ul comercial, in fiecare zi de miercuri, cand a difuzat serialul, productia avand o medie de 20% cota de piata. În Turcia, serialul a fost difuzat pe un format de 3 ore, noi l-am achizitionat intr-un format de o ora comerciala”, a declarat Razvan Bors, Director de Programe Prima TV.

Actiunea serialului se desfasoara in secolul 13, iar firul narativ descrie viata lui Ertuğrul, tatal lui Osman I, intemeietorul Imperiului Otoman.
De coregrafia serialului s-a ocupat aceeasi echipa care a lucrat pentru filme precum “The Expendables 2”, “47 Ronin” si “Conan Barbarul”, iar costurile acestei productii s-au ridicat la aproximativ 10 milioane de dolari. Producatorii serialului au reusit sa reproduca perfect atmosfera acelor vremuri cu ajutorul decorurilor spectaculoase, al costumelor impresionante si al locatiilor de filmare.

În “Putere si Glorie” (Dirilis: Ertuğrul) veti vedea cum un singur om poate schimba soarta intregii lumi.
Veti fi purtati in povestea plina de aventura a lui Ertuğrul, in lupta acestuia impotriva cavalerilor templieri si a mongolilor, lupta care va duce la nasterea Imperiului Otoman. Va reusi Ertuğrul sa-si uneasca poporul impotriva dusmanilor? Lupta pentru tron ii va transforma pe Ertuğrul si pe fratele sau Gundogdu in dusmani de moarte? Vor reusi Ertuğrul si Halime sa-si salveze dragostea? Toate aceste intrebari isi vor gasi raspuns in drama istorica “Putere si Glorie” (Dirilis: Ertuğrul).

Comparata de telespectatori, de nenumarate ori, cu “Urzeala tronurilor” (Game of Thrones), drama istorica “Putere si Glorie” (Dirilis: Ertuğrul) va fi difuzata in curand la Prima TV.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pau stefan pe 1 Mar 2017, 13:34
    putere si glorie

    Daca a fost achizitionat de ce este intrerupt? Cand se reia? rusine prima tv

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod