Prima imagine cu "Vasilică 2014"

Vedeta a postat o imagine cu micuţul pe Facebook, în care apare în timp ce stă întinsă în pat şi își ține în brațe bebelușul.
Vedeta a postat o imagine cu micuţul pe pagina sa de Facebook, în care apare în timp ce stă întinsă în pat şi îl ţine pe "Vasilică 2014" în brațe. Iubita lui Mircea Badea a postat şi un mesaj în care le mulţumeşte medicilor de la clinica Regina Maria.

"Gata, în sfârsit am născut:)! Natural, așa cum mi-am propus. Vasilică 2014 are 3,430 kg, 52 cm și, în curand, alt nume:). Mulțumesc colectivului medical de la Spitalul Regina Maria Băneasa pentru profesionalismul desăvârșit.
Îi sunt recunoscatoare doamnei doctor Luminița Enache pentru că mi-a respectat și susținut hotărârea de a naște natural. Revin cu detalii"
, a scris Carmen.

La rândul său, Mircea Badea a declarat că acum s-a mai liniștit după tensiunea acumulată în orele de așteptare. "Este o uşurare pentru că ambii sunt OK, din toate punctele de vedere. La mine detensionarea e o formă de fericire. Nu ştiu de ce a durat atât, a fost naştere naturală care nici nu ştii când începe, dar când se termină! A durat vreo 10 ore.
Am fost de la 5 dimineaţa la spital, dar nu asta e problemă. Pot să mai stau încă o săptămână nedormit dacă e nevoie. Am scăpat de o încărcătură nervoasă, deci o traducem în termeni de fericire"
, a mărturisit el la Antena Stars.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod