Prima eliminare la "Dansez pentru tine"

Echipele care participă la cel de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" au dansat, vineri, pentru prima dată în istoria show-ului, Vogue, un stil de dans elegant, opulent şi excentric în acelaşi timp. Această ediţie a însemnat şi plecarea din competiţie pentru una dintre echipe, în urma duelului prin intermediul căruia telespectatorii au ales perechea ce merita salvată.
Publicul a decis: Sorin Brotnei şi Alexandra Popovici au ieşit din competiţia de la "Dansez pentru tine".

Au păşit cu încredere în ringul visurilor, dar prestaţia lor din prima ediţie i-a trimis la duel. Alexandra Popovici, partenera lui Sorin Brotnei, şi Alexandru Ciobanu, cel care dansează împreună cu Ruby, au fost nevoiţi să repete până la epuizare dansurile pentru a convinge telespectatorii că merită să rămânî în concurs şi să îi voteze.

Din păcate pentru Sorin Brotnei şi Alexandra Popovici, competiţia s-a încheiat vineri seară, după ce aproape 70% din voturile publicului au fost în favoarea lui Ruby şi a partenerului său.

Pe primul loc în această săptămână s-au situat Elena Ionescu şi partenerul ei, Freeek.
Cei doi au obţinut note foarte mari la proba de salsa, iar dansul lor Vogue a fost apreciat cu note la fel de bune de către juriu.

Locul al doilea a fost ocupat de Sore şi George, care se menţin pe podium, după ce săptămâna trecută s-au aflat în fruntea clasamentului.

Locul trei le-a revenit Iuliei şi lui Dima, iar pe patru s-au situat Ilinca Vandici şi Răzvan, care au reuşit să se salveze astfel de la duel, alături de Ruby si Alexandru, care au evitat la mustaţă o nouă condamnare la duel în ediţia de vinerea viitoare.

Prima echipă condamnată la duel este formată din Nana Falemi și Ema, care se vor duela cu Giani Kirita şi Dana Matei pentru a rămâne în competiţia de la "Dansez pentru tine".

Ilinca Vandici a oferit una dintre cele mai mari surprize ale serii.
Vedeta a făcut o figură foarte frumoasă pe ringul de dans.

Chiar şi Mihai Petre a fost cucerit de felul în care a dansat, dar şi de look-ul ei: "Mi-a plăcut mult Ilinca, e feminină şi plină de energie, mi-au plăcut până şi picioarele ei!". În consecinţă, perechea a obţinut note foarte mari la freestyle.

Pe lângă Vogue, concurenţii s-au întrecut şi într-un stil de dans tras la sorţi. Ringul a duduit sub paşi de reggaeton, explozia de veselie şi energie a umplut platoul în timpul dansului ţigănesc, iar eleganţa a fost la loc de cinste graţie tangoului.
 
Spectacolul de dans de vineri seară a fost unul complet, pentru că, printre altele, s-a dansat şi salsa, folclor internaţional şi rock'n'roll.
De asemenea, prezentatorul Ştefan Bănică a putu fi văzut într-o ipostază inedită, în timp ce interpreta piesa "Super-fată, cea cu vino-ncoa (cântecul tocilarului)", de pe albumul "Altceva", lansat în 2012.

Tot vineri seară, telespectatorii au putut s-o vadă pe Antonia într-o nouă ipostază. Artista a deschis seria vedetelor care intră în acest sezon în ringul visurilor de la Pro TV, unde dansează pentru un caz umanitar.

"Mă bucur că reuşesc de data aceasta să mă implic şi să intru în ringul de la «Dansez pentru tine». Este o experienţă nouă pentru mine, dar frumoasă, şi cu fiecare repetiţie mă simt mai responsabilă şi mai dornică să fac tot ce ţine de mine să împlinesc un vis sau să aduc un zâmbet în viaţa cuiva.
Am emoţii pentru vineri, dar abia aştept să dansez"
, a declarat Antonia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod