Prima editie a Festivalului Artelor Bucuresti

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Prima editie a Festivalului Artelor Bucuresti

In perioada 2 - 9 noiembrie, are loc la Bucuresti prima editie a Festivalului Artelor. Acesta este primul festival particular, ce isi propune sa  realizeze un discurs cultural coerent, punand accentul pe adevaratul spirit al romanilor, cultura, valorile, obiceiurile si traditiile lor. Acest eveniment este un context prin care tinerii talentati, sa fie valorificati si recunoscuti, un pas inainte catre  afirmare, cu toate exigentele impuse de noua era Europeana.
 
Presedintele festivalului, domnul Pepino Popescu, Presedintele Onorific, Maestrul Radu Beligan alaturi de comitetul organizatoric, format din profesionisti in domeniu, au decis ca aceasta sarbatoare a artelor sa se desfasoare din doi in doi ani, oferind publicului posibilitatea de a cunoaste si intelege valorile  traditionale spirituale incontestabile.

Programul editiei din acest an, se adreseaza in special melomanilor si iubitorilor de arta, si cuprinde evenimente muzicale traditionale, clasice, piese de teatru, opera, opereta,  recitaluri instrumentale, lansare de carte, expozitii de fotografie, pictura, si arta iconoclastica.

Pe scenele caselor de cultura din Bucuresti (Teatrul National de Opereta, Opera Nationala Romana, Sala Radio, Sala Mare a Palatului, Sala Mica a Palatului), vor evolua artisti de renume precum, dirijorul Misha Katz, pianistul Dan Grigore, Corul de Camera Madrigal, maestrul Tudor Gheorghe, actorul Florin Piersic, violonistul Alexandru Tomescu, actorul Dan Puric, Corul Patriarhiei Romane, Orchestra Nationala Radio, actorul Dorel Visan, si altii.

Biletele s-au pus in vanzare la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Sala Palatului, in reteaua Eventim ( Germanos), Magazinul Muzica, sau pot fi rezervate online pe www.vreaubilet.ro, www.blt.ro sau www.bilete.ro.

Preturile variaza in functie de categoria de loc, incepand de la 40 RON si ajungand pana la 130 RON pentru categoria V.I.P..
De asemenea, prin intermediul portalului www.vreaubilet.ro, se pot face rezervari de abonamente valabile doar pentru spectacolele de la Sala Mare a Palatului.
Acestea au preturi cuprinse intre 200 si 400 RON, elevii, studentii si pensionarii beneficiind de reduceri, astfel ca valoarea unui abonament este de 80 RON.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod