Prima editie a Balului Sibian - un succes

3 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Prima editie a Balului Sibian - un succes

Prima editie a Balului Sibian s-a desfasurat pe 1 noiembrie. Nu mai putin de 50.000 de euro au fost stransi pentru educarea copiilor ocrotiti in cadrul SOS Satul Copiilor Cisnadie. Gazdele evenimentului au fost vedeta Romantica, Ema Pendiuc, si artistul Florin Chilian.

La eveniment au fost prezenti Gica Popescu, care este, de altfel, si Ambasadorul FIFA pentru SOS Satele Copiilor Romania. Gica l-a avut alaturi pe bunul sau prieten si nas, Gica Hagi. Cei doi Gica s-au sustinut unul pe altul, dar, in cele din urma, acest bal, in cadrul careia s-a organizat o licitatie de obiecte si proiecte, s-a dovedit a fi o lupta serioasa intre tabara domnilor si tabara doamnelor.
Cele doua personalitati (Hagi si Popescu) au avut o concurenta serioasa in persoana doamnei Izabela (doamna in cauza doreste sa pastreze intimitatea acestui gest), care nu de putine ori "le-a luat fata".

Miza pusa in joc era un autograf original Ronaldinho, trei autografe originale Deco (acestea au depasit suma de 2000 de euro fiecare), tricou Portocala mecanica Seara Campionilor 2007 cu  autografele originale ale lui Frank de Boer, Ronald Koeman, Pierre van Hooijdonk, dar si a Ambasadorului FIFA pentru SOS Satele Copiilor Olanda, Hans van Breukelen, tricou Stelele Lumii - Seara Campionilor 2008, pe care s-au regasit autografele lui Luis Figo, Nakata, Nadal, Davids, Michael Salgado si multi altii.

Toate autografele si tricourile au fost introduse in sala, rand pe rand, chiar de catre copiii SOS Satele Copiilor Cisnadie, care au fost foarte emotionati si incantati de prezenta lui Hagi si Popescu, alaturi de care au facut poze necontenit si carora le-au cerut autografe.
Florin Chilian a fost autorul unui moment deosebit de sensibil. Artistul a sustinut un recital live si de aceasta data piesa "Zece" aducand lacrimi in ochii ascultatorilor.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod