Prima declaraţie a lui Bebe Cotimanis după ce a plecat de la „Românii au Talent”

În urmă cu câteva zile, postul de televiziune PRO Tv anunţa că Bebe Cotimanis va fi înlocuit la "Românii au talent" de Florin Călinescu.

Reacţiile nu au întârziat să apară, multe publicaţii speculând faptul că plecarea lui Cotimanis are legătură cu certurile pe care le avea în emisiune şi în platou cu Mihaela Rădulescu.

De asemenea, se presupune că Bebe Cotimanis nu a fost pus în temă cu plecarea de la PRO Tv, deoarece săptămâna trecută a specificat într-un interviu că se pregăteşte să filmeze preselecțiile pentru „Românii au talent" la Cluj. „Săptămâna viitoare vom fi la Cluj, pentru „Românii au talent“, pe urmă avem Chişinău, Craiova, Iaşi.

Avem de alergat 4-5 săptămâni. Jurizăm opt ore pe zi, patru ore pauză de prânz, din nou patru ore pauză  seară. Ne-a apucă 12 noaptea”, spunea Cotimanis în interviul acordat pe 8 octomnbrie.

Din prima declaraţie făcută de actor aflăm că decizia de a se retrage îi aparţine în totalitate.

Pentru a pune capăt zvonurilor despre scandaluri de culise, Bebe Cotimanis spune de ce a plecat din juriul „Românii au talent”: "Sunt în relații de prietenie cu Mihaela, chiar foarte bune.
Ne respectăm și ne apreciem reciproc și întotdeauna va fi așa. Mihaela e o fată extraordinară, un om cald cu un suflet mare. Am avut de ales între mai multe proiecte ale ProTV şi unele strict personale şi profesionale: trei piese de teatru şi numeroase colaborări. Anul acesta, «Românii au talent» va avea cu siguranţă un Bebe lipsă şi un Florin în plus. E decizia mea. Nimeni nu e, profesional vorbind, de neînlocuit, iar când în locul meu vine Călinescu, un om plin de umor şi de cunoştinţe într-ale showbizului, lucrul acesta nu poate fi decât benefic.
Sezonul trecut al concursului «Românii au talent» a fost extrem de bun, în care am cunoscut sute de oameni talentaţi, iar noul sezon va fi, cu siguranţă, unul de excepţie”,
a declarat Bebe Cotimanis pentru ziarul Adevărul.

 

Comentarii (21)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tiberiu pe 16 Oct 2015, 23:42
    romanii au talent

    Cine mai este si Bebe Cotimanis,dupa care plange toata lumrea???Ce actor???? Cred ca e o gluma!!! Poate este implicat politic,si a fost recompensat astfel...In ce domeniu este o somitate??? El jurizeaza....si mai face si pauze de pranz....sa fim seriosi.....!!!!

    1
    3

  • cioby pe 16 Oct 2015, 20:46
    schimbare

    ce sa mai spun!?????????? unul mai bun ca altul! asta-i Romania!

    0
    0

  • barbu emil pe 16 Oct 2015, 19:02
    Juriul

    Ce competente are acest juriu? Cred ca este vorba doar de incompetenta profesionala, pentru ca membrii sun desemnati pe seama unei presupuse popularitati, cum ar fi aceea a guristei Anda (sau Andra?) cu un nivel de "competenta" de camin cultural, care isi foloseste copiii si nasterile pentru publicitate: apoi cel al Mihaelei R.care are experienta dialogului si al verbului inteligent si pe care o prefer celi mentionate la inceput.Despre ceilalti prefer sa nu ma pronunt.

    1
    0

  • Doina pe 16 Oct 2015, 18:36
    Pacat!

    Indiferent de motivul inlocuirii domnului Cotimanis, juriul a pierdut un domn adevarat, care dadea prestigiu concursului prin eleganta interventiilor! Am o mare nedumerire fata de "Romanii au talent": sunt concurenti cu aptitudini artistice evidente, dar descalificati de membrii juriului pe motivul bizar - nu asta cautam noi! Nu stiu care sunt criteriile stabilite, dar oricare ar fi inseamna ca preselectiile sunt facute superficial, numai ca sa adune cat mai multa lume pe scena si sa dea o falsa impresie de interes pentru emisiune. Decat ar fi indusi in eroare oameni care, poate, isi rup din timpul lor pentru a se prezenta la concurs numai pentru a primi critici, deseori lipsite de bunavointa, nu ar fi mai bine sa se gaseasca metodele de selectie potrivite cautarilor?!

    3
    0

  • Ana pe 16 Oct 2015, 17:56
    Incetati

    Atata timp cat veti comenta emisiunea si juratii lor, inseamna interes. Iar producatorii isi baga banii in buzunar. Asta-i publicitate! Asa ca incetati cu comentariile daca tot nu va place emisiunea si juratii.

    4
    1

  • RB pe 16 Oct 2015, 15:09
    fara cuvinte

    dumnezeula mare...cati nesuferiti pe metru patrat aici. am si eu o intrebare: inainte sa besteliti pe cei de la PRO, oare v-ati uitat in curtea voastra mai intai de toate ? sau in oglinda ? aratati-mi careva o emisinue de genul acesta in romania....puteti ?

    3
    4

  • Constantin Vle pe 16 Oct 2015, 14:49
    Plecarea lui Cotimanis

    Total de acord cu comentariul Dl Vasile!

    0
    5

  • Banel pe 16 Oct 2015, 13:08
    dehhh

    In primul rand Protv este o televiziune care propaga mizeria umana in toata splendoarea ei.e plin de prostituate,de ratati,de golani si emisiunile sunt facute ca sa discrediteze poporul roman.Daca te uiti la" Las Fierbinti,Maruta,filmele de pe Acasa Tv,si mai toate stirile inclusiv acea emisiune ipocrit numita "Romania te iubesc" te apuca greata.In toate emisiunile enumerate si in stirile Pro se vorbeste doar de cat de mizerabil este poporul roman,violurile fara numar,betivani,prostituatele de la oras si sate. Plus ca pro ar trebui sapoarte obligatoriu Felinarul rosu,la cate prostituate aduna sub pulpana lui.

    6
    6

  • Dana pe 16 Oct 2015, 12:57
    Plecarea lui Bebe Cotimanis

    "Umorul "lui Calinescu e de proasta calitate si nu vad ce umor face el ,poate doar sa jigneasca concurentii.

    11
    4

  • SOARE pe 16 Oct 2015, 12:51
    Romanii au talent

    De cand a fost bagata Mihaela Tiganu in juriu nu mai urmaresc emisiunea..Ce merite are acesata pocitanie sa judece ea talenteul cuiva? Astia de la PROtv CERD ca s-au tampit cu totii cand au ales acest juriu... Nu ma dau in vant nici dupa Cotimanis cu atat mai putin dupa CALINESCU.. Juriul anterior cu Andra .Mihai si Andy a fost cel mai potrivit... Spalati-va pe cap cu emisiunea voastar si urmariti-o voi cei de la PROtv

    13
    3

  • geo pe 16 Oct 2015, 12:30
    Extraordinar

    Ce sa spun Jurizăm opt ore pe zi, patru ore pauză de prânz, din nou patru ore pauză seară. Ne-a apucă 12 noaptea, spunea Cotimanis în interviul acordat pe 8 octomnbrie. Saracii de voi munciti atat de mult.

    10
    2

  • luc pe 16 Oct 2015, 12:19
    pentru mihaela cu m mic

    Exact ce spune scortosul. Seaca, insipida, nesuferita si cu un plus de la mine : libidinoasa. Intorc capul de cate ori apare fata ei de cal obosit. Cei de la protv, daca nu vad ca strica emisiunea, inseamna ca au aduso cu pile, relatii si obligatii. Si daca totusi o mentin in ciuda celor ce comentam in majoritate, sunt prosti. Nu ea este cea care face emisiunea placuta .

    6
    3

  • Gropescu Vasilica pe 16 Oct 2015, 11:54
    Mihaela

    De cand a aparut Mihaela s-a dus tot farmecul aceste emisiuni serioase , i-a dat o nota de club cu fite dezbracate , comentarii fara rost , nu ii este locul acolo.. Unul din marii specialisti lipseste Mihai Petre , nu-mi face placere sa mai vizionez aceasta emisiune !1

    17
    2

  • ADAM pe 16 Oct 2015, 10:27
    ROMÂNII AU TALENT

    Oare nu-şi dă seama cei de la PRO -TV că personajul de Răduleasca este o ,,JAPIŢĂ", care strică totă emisiunea, când o vezi pe asta îţi vine să vomiţi. E o scârboşenie neruşinată.

    15
    3

  • matei pe 16 Oct 2015, 10:07
    romanii au talent

    ce sa faci si matale nea bebe? vin bani multi de la pro! asa ca ciocu mic....oricum ai lasat impresia ca nu ai fost in largul tau la emisiune. atat ca trebuie sa fii constient ca ia fost manta de vreme rea...

    7
    5

  • marko pe 16 Oct 2015, 09:09
    inca iti pasa de PRO-TV?

    Mai nea Bebe! ce naiba D-le! daca inca iti mai pasa de PRO-TV esti intradevar un artist ptr. ca emisiunea respectiva este de tot rasul prostilor...un fel de balci ambulant pentru care culmea stupiditatii se mai plateste si o taxa de idee!

    10
    3

  • bubulina pe 16 Oct 2015, 08:53
    Romanii au talent

    Normal ar fi fost s-o schimbe pe eschibitionista de Raduleasca, care provoaca greata si nu realizeaza cit de penibila este....pacat de emisiune.

    14
    4

  • sorina pe 16 Oct 2015, 08:11
    Este bine!

    Numai oameni frustrati .... o sa fie si mai bine cu Florin!!!!

    7
    7

  • Rodica pe 16 Oct 2015, 08:05
    Romanii au talent

    Am renunțat să mă uit la această emisiune din cauza juriului, care pare să fie acolo pentru propriul spectacol, nu pentru a desemna pe cel mai talentat român. Nici Răduleasca, nici Cotimanis, nici Călinescu nu vor face concursul mai atractiv pentru telespactatori. Sarea și piperul acestu gen de concurs, poate fi dat de doar de prezentatori. Numai ei pot fi cei amuzanți... Părerea mea!

    8
    2

  • vasile pe 16 Oct 2015, 07:06
    ras

    .......nu e decizia lui cotimanis asta va pot garanta este decizia unui inteligent de la protv care a preferat sa o pastreze pe panarama de mihaela,asta e in romanica au succes curvele si smecherii iar oamenii de valoare niciodata nu sunt apreciati eu va sfatuiesc sa amendati aceasta prostie cu schimbarea canalului pe discovery!

    19
    3

  • scortosul pe 15 Oct 2015, 21:49
    Maihaiela !

    MIHAELA = cea mai seaca , insipida si de nesuferit !!!! Prezenta ei chiar strica emisiunea, spectacolul !

    26
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod