Prestez servicii artistice – un spectacol in premiera al Companiei de teatru D’AYA

Luni, 20 ianuarie si marti, 21 ianuarie, de la ora 20:00 vor avea loc la Godot Cafe-teatru avanpremiera si premiera celui mai nou spectacol produs de Compania de teatru D’AYA: Prestez servicii artistice de Chris Simion.
Valentin Teodosiu nu e vocea de la PROtv, Manuela Harabor nu e Simina din Padureanca, Dan Radulescu nu e Basescu de pe TVR1, Diana Dumitrescu nu e Cristina din Ingeri Pierduti si nici Corina Moise nu e fata marinarului. Sunt doar actorii, regizorul si sufleurul unui spectacol la care n-au inceput sa repete inca.

Un regizor tanar, care prefera abordarile excentrice, trebuie sa faca un spectacol de teatru cu actori care ar prefera sa joace teatru ca pe vremea lui Nottara. Cand doua generatii atat de diferite se intalnesc, conflictul este inevitabil. Iar conflictul inseamna teatru.

Spectacolul este, astfel, o repetitie – o experienta inedita pe care rar ai sansa sa o traiesti. Sigur te-ai intrebat, uitandu-te la un spectacol, cum au fost construite decorurile, de cate ore de munca, de cate certuri si de cate schimbari de distributie a fost nevoie pentru ca spectacolul sa ajunga in aceasta forma. Ai ocazia acum sa asisti la realizarea unui spectacol. Totul in cheie comica, desigur, pentru ca nu e bine sa ne luam tot timpul prea in serios.

Chris Simion semneaza regia atistica si textul, coregrafia este a Irinei Strungareanu, iar Adina Mastalier este consultant scenografic al unui spectacol-improvizatie, care pune in lumina reflectoarelor mecanismele cele mai spumoase ale lumii teatrului.

Prestez servicii artistice ia tot ce e mai bun de la o repetitie: e relaxat si spiritual, e deschis si familial, nu vrea sa pacaleasca. Toate optiunile raman deschise.

Durata: 1h 11 min

Pretul unui bilet este de 35 lei. Biletele pot fi procurate de la Godot Cafe-teatru (021 31 61 682) si online, de pe bilete.ro.

O productie Fundatia Compania de Teatru D'AYA.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod