Premiile Emmy la AXN

Facebook Twitter Comenteaza
Premiile Emmy la AXN

Luni, 22 septembrie, incepand cu ora 03.00, va fi transmisa cea de-a 60-a ceremonie de decernare a Premiilor Emmy – care va avea loc la Los Angeles, la teatrul Nokia, in prezenta unui public de elita. Evenimentul va fi transmis in direct, in limba engleza. Telespectatorii canalului AXN vor afla primii lista castigatorilor de anul acesta.

Premiile Emmy sunt considerate Oscarurile serialelor TV asa ca, este cel mai important eveniment de televiziune al anului. Publicul AXN va avea parte de un spectacol deosebit pentru ca in 2008, Premiile Emmy implinesc 60 de ani! Pregatiti-va pentru o ceremonie extrem de eleganta, plina de celebritati, un eveniment autentic, pe care nu-l veti uita niciodata!

Nominalizarile sunt facute, in fiecare an, de membrii activi ai Academiei de Arte si Stiinte ale Televiziunii.
in acest an, se vor decerna premii la 29 de categorii, pentru programe de comedie si drama, pentru actori din roluri principale si secundare. Serialele difuzate de AXN au strans 31 de nominalizari.

La categoria "Cel mai bun serial dramatic" se vor confrunta seriale excelente precum "Dr. House" sau "Lost: Naufragiatii", asa ca productiile de mare succes de la AXN au mari sanse de castig. Hugh Laurie (Dr. House) este nominalizat la categoria "Cel mai bun actor in rol principal intr-un serial dramatic", iar Greg Yaitanes ar putea castiga un premiu la categoria "Cel mai bun regizor al unui serial dramatic", tot pentru "Dr.
House". O alta nominalizare pentru un serial difuzat la AXN, este cea a lui Michael Emerson, interpretul lui Ben, din "Lost: Naufragiatii". El ar putea castiga statueta destinata categoriei "Cel mai bun actor in rol secundar intr-un serial dramatic".

Cele mai multe nominalizari, 23 la numar, au fost acordate unei mini-serii "John Adams". Urmeaza "30 Rock", cu 17, "Mad Men" cu 16 si "Pushing Daisies" cu 12. "Lost: Naufragiatii" a primit anul acesta 7 nominalizari, celebrul reality-show The "Amazing Race" candideaza la 6 categorii – inclusiv pentru "Cel mai bun concurs reality", in timp ce "Dr.
House" concureaza pentru 4 premii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod