Premiere si proiectii-eveniment la "Ziua Filmului Maghiar"

Facebook Twitter Comenteaza
Premiere si proiectii-eveniment la

Miercuri, 4 iunie, la TIFF 2008, in "Ziua Filmului Maghiar", devenita o traditie a festivalului clujean, vor fi prezentate filme in premiera, proiectii-eveniment si un concert.

Una din proiectiile care nu trebuie ratata este "Delta", in regia lui Kornel Mundruczo, o prezenta deja obisnuita la TIFF. Inclus in competitie la Cannes 2008 si castigator al premiului FIPRESCI, ilmul este proiectat la Cluj in premiera absoluta in Romania, miercuri, de la ora 18.00, la Teatrul National.

Filmul spune povestea unui barbat care se intoarce dupa o lunga absenta in satul lui natal si se muta impreuna cu sora sa pe proprietatea tatalui lor mort.
Aici incep sa construiasca o casa si un debarcader.

"Delta" este doar unul din filmele pe care fanii TIFF trebuie sa si le treaca in agenda. In Ziua filmului maghiar sunt programate, in total, 8 lungmetraje si 7 scurtmetraje premiate la importante festivaluri de profil.

"Ziua Filmului Maghiar" la TIFF 2008 se va incheia cu un concert incendiar al trupei Popivan. Toti fanii rockului alternativ sunt asteptati la Meeting Point, de la ora 22.00, la o distractie pe ritmuri de muzica maghiara.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod