Premiera "Wall-E" la sfarsitul acestei saptamani

Facebook Twitter Comenteaza
Premiera

Incepand cu ziua de vineri, va putea fi urmarit pe marile ecrane "Wall-E", cel mai asteptat film de animatie al anului, o productie Disney-Pixar simpatica si o aventura romantica asa cum sigur n-ati mai vazut.

Programat sa curete planeta, Wall-E (Waste Allocation Load Lifter Earth-Class – Ridicator de greutati pentru distribuirea deseurilor, din clasa Pamant) compacteaza gunoiul in cuburi, colectioneaza tot felul de maruntisuri si isi imparte singuratatea cu animalul sau de companie, gandacul Hal.
Este ultimul robot ramas pe Pamant, dupa ce oamenii au plecat, cu sute de ani in urma, intr-o croaziera spatiala de lux, intrucat conditiile de pe Terra nu mai sunt favorabile vietii. Pana intr-o zi, cand Wall-E descopera sub mormanele de gunoaie o... planta. Pe care i-o arata cu mandrie noii sale prietene, Eve (Extra-terrestrial Vegetation Evaluator – Evaluator de Vegetatie Extraterestra), abia sosita pe Pamant.

Indragostit pana peste "ochelari", Wall-E isi pune in aplicare tot arsenalul romantic pentru a o cuceri pe extravaganta robotica.
Numai ca ea are o misiune clara: sa duca pe nava-mama orice urma de vegetatie. Deci, planta se confisca si, odata cu ea, paraseste Pamantul si Eve. Wall-E insa nu poate renunta asa usor la povestea sa de iubire si astfel incepe o super-aventura galactica in care descoperim ca si... robotii au umor si sentimente.

"Wall-E" va rula in cinematografe in doua variante: cea subtitrata si cea dublata, precum si in varianta digitala, subtitrata. Premiera va avea loc vineri, 5 septembrie 2008, in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex si Cityplex din Bucuresti, Cinema City Timisoara, Cinema City Iasi si "Lotus" - Oradea.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod