Premiera videoclip Trupa B52 lanseaza “Cine iubeste si lasa / Saraca inima mea"

Trupa B52, cea mai cool prezență de la X-FACT0R 2015, un grup cu atitudine, tineri, funky lanseaza in premiera piesa “Cine iubeste si lasa / Saraca inima mea - rework 2015" (official video), care ruleaza deja pe youtube.

Horia Brenciu pariaza pe trupa B52 la Xfactor care a primit trei DA din partea juriului. De altfel, pe cei trei membri ii vom vedea in bootcamp din grupa lui Horia Brenciu, ei pregatind o aparitie de senzatie pe 9 decembrie.

Cei trei membri ai trupei sunt Vlad, rebelul grupului, pasionat de arte, a doua specializare dupa muzica fiind actoria ! Mereu colorat si in pas cu tendintele in moda, dar cu urechi sensibile la cuvinte, Vlad este si "profesorul" de gramatica din gasca. Singura fata din trupa este Andra,  diva dintre cei doi baieti, dar pe cat de delicata pe atat de disciplinata, baietii ii mai spun si "domnisoara diriginta" .

Un artist cu multiple veleitati muzicale , Andra canta si la saxofon !

Iar Tudor, tatal protector al formatiei, are  grija ca "familiei" sa nu i lipseasca nimic , uneori avand rolul de bucatar personal pentru B52. Mereu perfectionist si meticulos, nici un produs al grupui nu este dat catre public pana nu este verificat in amanunt de catre Tudor.
 
Videoclipul in premiera poate fi urmarit aici: https://www.youtube.com/embed/mB9xPKzpRwk
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod