Premieră absolută, Shark Week și la Prima TV!

Din 25 august, rechinii ajung pe micul ecran.
Shark Week, unul dintre cele mai populare evenimente TV ale verii are loc, în premieră absolută, şi la Prima TV. Cele mai înspăimântatoare vieţuitoare din adâncurile mărilor şi oceanelor vor veni pe micile ecrane, în fiecare zi din săptămâna 25-29 august, de la miezul nopţii, intr-un adevărat festin vizual care debutează, de asemenea, pe 25 august la Discovery Channel şi Animal Planet.

Anul trecut, programul marca Discovery, a spulberat toate recordurile în Statele Unite, înregistrând cele mai mari cifre de audienţă din toate timpurile.
Nu mai puţin de 50 de milioane de telespectatori au urmărit spectaculoasele documentare filmate în cele mai exotice colţuri ale Pământului. Mai mult, Shark Week a primit titlul de “cel mai popular eveniment TV pe reţelele de socializare, până în acel moment”, cu milioane de postări pe Facebook şi în reţeaua de microblogging Twitter.

În “47 de zile printre rechini”, veţi urmări aventurile a doi eroi de război care, scăpaţi cu zile dintr-un accident aviatic, au fost nevoiţi să se lupte cu cei mai înfometaţi rechini.
Cele mai dificile operaţiuni de salvare a unor persoane atacate de monştrii mărilor, vă vor ţine cu sufletul la gură în filmul “Salvatori de la atacuri de rechini”. Forţa şi acrobaţiile uluitoare ale marilor rechini albi vor fi admirate în “Rechini uriaşi din Africa de Sud”, iar patru temerari vor evalua eficienţa unui costum de protecţie împotriva duşmanilor din adâncuri în “Cum să nu devii momeală pentru rechini”. Săptămâna se va încheia cu “Supravieţuitori printre rechini”, un adevărat ghid practic în care este prezentat felul în care atacă diferite specii de rechini.

Din 25 august, cei mai periculoşi asasini ai adâncurilor vin și la PrimaTV! Spaimă, dar şi măreţie, în fiecare zi, după miezul nopţii, doar in Shark Week.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod