Pregăteşte-te de Sărbători la Târgul de Paşte din Militari Shopping

18 Aprilie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Pregăteşte-te de Sărbători la Târgul de Paşte din Militari Shopping
În perioada 19-22 Aprilie, Militari Shopping vă invită la Târgul de Paşte organizat în incinta galeriei Auchan Militari Shopping îşi invită vizitatorii să participe la Târgul de Paşte unde se vor putea bucura de o selecţie unică de produse tradiţionale dedicate sărbatorii care se apropie.

În cadrul târgului va putea fi achiziţionat tot necesarul pentru o cină de Paşte care să apropie familia şi prietenii într-un cadru intim şi călduros.

Printre produsele regăsite la târg sunt dulciurile Iepuraşului, cozonacul nelipsit de la masa de sărbătoare, ornamente de Paşte din plante uscate şi flori naturale care îmbracă locuinţa într-un aer festiv, lumânări şi podoabe ce întregesc atmosfera festivă.
Târgul de Paşte este deschis în perioada 19-22 Aprilie în cadrul galeriei Auchan, între orele 10:00 şi 22:00.

În plus, diverse magazine din centrul comercial Militari Shopping s-au alăturat iniţiativei şi oferă publicului numeroase cadouri sau promoţii speciale: Kiabi (până la 1 mai reduceri la hainuţe pentru copii), Otter (oferă cadouri), Orsay (reduceri de până la 50%), All Shoes (reduceri de 20% - 40% la poşete), Leonardo (oferă peste 1.000 articole de sezon la preţuri foarte mici), Sevda (reducere 15% la bijuterii din argint şi obiecte argintate după ora 20:00). 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod