Prăjituri care te fac să slăbeşti: reţeta magică pentru o siluetă ideală

O companie engleză pretinde că a descoperit reţeta pentru prăjituri gustoase care în acelaşi timp conţin puţine calorii şi ingrediente care ajută metabolismul să le ardă mai repede.
O companie engleză pretinde că a descoperit reţeta pentru prăjituri gustoase care în acelaşi timp conţin puţine calorii şi ingrediente care ajută metabolismul să le ardă mai repede.

Prăjiturile sunt inspirate din patiseria italiană, iar compania care le produce, Klever Kalories, este fondată de o fostă contabilă, scrie Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Ingredientele folosite sunt o combinaţie între cele naturale folosite la unele batoane pentru slăbit şi băuturi energizante.
Acestea includ L-carnitină, guarana, ceai verde, care oferă metabolismului un impuls şi creşte temperatura corpului.

Întreaga prăjitură are 110-150 de calorii. Printre sortimente se regăsesc cele cu cocos, cremă de vanilie, miere, caise, varietăţi de tiramisu, ciocolată şi cremă de zahăr ars, relatează ziarul citat de Mediafax.

Fondatoarea companiei, Saba Youssouf, a explicat cum i-a venit această idee. "Ca o tânără femeie care munceşte înţeleg dorinţa şi efortul necesar pentru a avea o siluetă frumoasă.
Dar alimentele cu puţine calorii de pe piaţă nu mă satisfăceau"
, a spus ea.

Compania plănuieşte să-şi diversifice gama de produse pentru viitor.

Un expert în nutriţie, Charlotte Stirling-Reed, le-a avertizat pe femei să fie atente dacă vor încerca aceste prăjituri. "Din păcate, nu există o pastilă-minune care să te facă să slăbeşti. Sfatul meu este să ne păstrăm forma fizică bună printr-o dietă echilibrată şi prin activitate fizică", a explicat ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod