Praf alb, în camera lui Sage Stallone

Anchetatorii au descoperit mai multe pliculețe cu o pudră albă în camera în care fiul lui Sylvester Stallone a fost găsit fără viață, informează site-ul tmz.com.
Anchetatorii au descoperit mai multe pliculețe cu o pudră albă în camera în care fiul lui Sylvester Stallone a fost găsit fără viață, informează site-ul tmz.com.

Surse din cadrul anchetarorilor au declarat pentru tabloidul online că detectivii au găsit mai multe pliculețe în dormitor. Pudra este acum testată pentru a se verifica dacă este cocaină sau alt stupefiant. Corpul lui Sage nu prezenta urme de praf atunci când a fost descoperit, relatează TMZ.

Sage Stallone a fost găsit fără suflare, săptămâna trecută, în camera lui din reședința pe care o deține la Los Angeles, printre numeroase sticle goale, mucuri de țigări, resturi de mâncare și recipiente de medicamente.
Prima ipoteză vehiculată de presa americană este că tânrăul actor și regizor ar fi murit din cauza unei supradoze de medicamente.

O sursă din cadrul Poliției a declarat pentru TMZ că "s-au găsit peste 60 de borcane imense de medicamente, precum cele din farmacii". Anchetatorii au aflat că recipientele conțineau Hydrocodone, o substanță stupefiantă, denumită generic Vicodin.

Investigatorii au fost uimiți de numărul mare de recipiente de medicamente și încearcă să afle de unde le-a procurat Sage.
Ei cred că este posibil ca regizorul să le fi cumpărat de pe internet, dar investighează și mai mulți medici care ar fi putut prescrie aceste medicamente, relatează TMZ.


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod