Povesti de culise de la filmarea noului videoclip Mandinga, "Donde"

Facebook Twitter Comenteaza
Povesti de culise de la filmarea noului videoclip Mandinga,

Regizorul Iulian Moga a imaginat pentru Alejandro, solistul cubanez al trupei Mandinga, traseul de personaj indragostit. "Donde" este o poveste despre o dragoste patimasa care s-a terminat. In videoclip, personajele principale sunt Alejandro si Andra, o tanara si frumoasa domnisoara, care a optat pentru cariera de model. Piesa este prima balada Mandinga - single care prefateaza viitorul album al trupei.
Videoclipul s-a filmat vineri, 21 martie, intr-o casa veche din centrul Bucurestiului. Filmarile au durat aproximativ 12 ore. In cea mai mare parte a timpului, Alejandro si Andra au fost nevoiti sa stea desculti si imbracati sumar, pentru ca povestea reconstituie iubirea personajelor interpretate de cei doi. Cristina Niculaev, stilista trupei, si Florin Iordache, hair stilistul, au fost nevoiti sa se tina dupa ei in permanenta, sa ii aranjeze si sa ii rearanjeze, in vreme ce managerul Sergiu Stoiadin ii anunta ca nu au voie sa raceasca.
In premiera, trupa Mandinga nu apare cantand in videoclip. Ceilalti noua membri si doua dansatoare intervin intr-o singura scena.
Tot in premiera in Romania, s-a filmat pe pelicula de 35 mm pentru un videoclip muzical. Acest tip de pelicula a fost lansat oficial in Romania joi, 27 martie, motiv pentru care Mandinga a fost invitata sa isi prezinte noul videoclip in avanpremiera.
Videoclipul va rula in premiera pe un post de televiziune, vineri, 28 martie, la Pro TV, cand trupa Mandinga va fi prezenta la emisiunea "Happy Hour".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dragos pe 13 Iul 2008, 16:07
    ce camera si ce obiective foloseau

    ARRIFLEX cu obiective ANJENIEUX :D

    0
    0

  • Liviu pe 30 Mar 2008, 00:38
    eu vroiam s-o vad si pe Elena

    super piesa,super clip dar mi-ar fi placut s-a vad mai mult pe Elena in clip!oricum felicitari!

    0
    0

  • anuzza pe 29 Mar 2008, 09:13
    ee taree

    vreau si eu melodia,am cautat-o si nu am gasit-o cine o are va rog sa intrati pe mn adresa mea de mess este ana_pebune plzz :*

    0
    0

  • oana pe 28 Mar 2008, 22:44
    totul la superlativ

    melodia are o sensibilitate aparte si e o adevarata delectare sa asculti aceasta piesa...mi-ar fi placut un happy ending in aceasta poveste insa....daca asa e melodia....asta e...oricum e super tare!!!!

    0
    0

  • luiza pe 28 Mar 2008, 19:36
    felicitari!!!!!!!!!!

    este un clip fffoarte reusit....felicitari tuturor.....imi place totul...adica si melodia,si clipul,ideea,imi place alejandro si andra...un poop maree

    0
    0

  • edy pe 28 Mar 2008, 19:35
    vreau melodia asta si nush de pe ce site sa o iau

    ii cea mai tareee

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod