Poti sa fii ACTOR!

Facebook Twitter Comenteaza
A.C.T.O.R. va invita vineri, 4 iulie, ora 10.00, la Centrul Cultural Nicolae Balcescu din Strada 11 iunie nr 41, la spectacolul de forum teatru "VREI sa fii A.C.T.O.R.?" special conceput pentru tinerii dezavantajati, care vor putea afla despre posibilitatea de a integra voluntariatul european in strategia lor de viata.

Spectacolul va porni de la povestile lor reale si are ca scop sa starneasca o dezbatere, prin care ei sa intelega "in miscare" ca prin programele europene destinate tinerilor au o sansa in plus de a se integra in societate.
Un an de voluntariat intr-o tara europeana le va imbogati experienta de viata si vor putea cunoaste temeinic o limba straina.

A.C.T.O.Rii acestui spectacol vor fi alaturi de tinerii voluntari romani din A.C.T.O.R. si trei tineri europeni, aflati, la randul lor in Serviciul European de Voluntariat, fiind gazduiti de organizatia noastra inca din luna martie. De atunci Jens Jakob Brodersen (Danemarca), Karine Crochetet (Franta), Paolo Bruzzi (Italia) au avut spectacole in peste 20 de licee din Bucuresti, Calarasi, Oltenita, Lehliu si Rosiorii de Vede, prezentand si promovand in fata peste 2000 de tineri voluntariatul ca factor de implicare activa in comunitate dar si ca factor de dezvoltare personala.

Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Municipiului Bucuresti au primit initiativa noastra cu mult entuzism si isi vor trimite reprezentatii, astfel ca prin implicarea acestor institutii se va deschide accesul la Programul Tineret in Actiune, Actiunea 2 - Serviciu European de Voluntariat, unei categorii vulnerabile de tineri care, din punct de vedere legal, la majorat trebuie sa devina independenti.

Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania - A.C.T.O.R.
are misiunea de a oferi beneficiarilor sai (copii si tineri) instrumentele care sa-i ajute sa comunice celor din jur ideile si sentimentele, astfel incat sa le creasca increderea in propriile puteri si sa-si gaseasca locul in comunitate. La baza acestor instrumente stau adesea abilitatile pe care nu au indraznit sa si le arate, desi cu siguranta, si-au dorit acest lucru.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod