Portia de Rossi și Ellen DeGeneres boicotează D&G

Vedetele s-au alăturat, la gala premiilor GLAAD, boicotului cerut de Elton John pentru produsele Dolce & Gabbana după ce designerii Stefano Gabbana și Domenico Dolce s-au exprimat împotriva căsătoriilor între persoanele de același sex și a fertilizărilor in vitro, scrie UPI, citată de Agerpres.
Portia de Rossi și Ellen DeGeneres au participat la 21 martie, în Beverly Hills, la gala premiilor GLAAD, prilej cu care s-au alăturat boicotului cerut de Elton John, cele două vedete anunțând cu acest prilej că nu vor mai purta creații ale celor doi designeri Stefano Gabbana și Domenico Dolce.

"Nici nu merită să comentăm pe marginea declarațiilor lor pentru că ei sunt ignoranți", a spus Portia de Rossi pentru E! News, adăugând că nu înțelege cine sunt ei de fapt și care este scopul declarațiilor celor doi.

Actrița Portia de Rossi și Ellen DeGeneres sunt căsătorite din 2008 și au declarat că nu intenționează să aibă copii.

Elton John, membru al comunității homosexuale și părinte a doi copii concepuți în vitro, a cerut boicotarea produselor Dolce & Gabbana după declarațiile celor doi designeri italieni împotriva căsătoriilor între homosexuali și a adopțiilor de copii de către cuplurile de homosexuali.Foto: Hepta
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • roveli pe 27 Mar 2015, 11:26
  homosexualii

  Cred ca nimeni nu are nimic cu homosexualii in conditiile in care isi vad frumusel de viata lor.Chestia e ca inadaptatii astia vor sa fie ceea ce nu sunt. Personajele care homosexuali fiind indeamna la fronda pentru ca cineva le-a spus mai cu subiect si predicat ca sunt gretosi, ar trebui sa le aminteasca cineva si lor ca sunt doar rame .

  3
  0

 • NEMESIS pe 26 Mar 2015, 16:55
  I LOVE LESBIANS

  Cât mă distrează habotnicii ăștia primitivi cu Dumnezeu în gură !...

  0
  5

 • dijmarescu daniel pe 26 Mar 2015, 12:22
  o lume nebuna!!!!!!!!!!!!

  Cat va mai rabda Dumnezeu atata uraciune?!

  5
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod