"Ploaia de stelute" revine la TVR 1

Facebook Twitter Comenteaza


Duminica, 16 martie de la ora 20.10, reincepe emisiunea "Ploaia de stelute", la televiziunea publica. Prezentatorii show-ului vor fi Maria Dinulescu si Eduard Petru. Copiii inscrisi in aceasta emisiune concurs au varste cuprinse intre 7 si 12 ani, iar timp de 13 saptamani, vor incerca sa demonstreze cat sunt de talentati. Cei mici au avut ocazia sa-si aleaga competitia in care s-au inscris, pentru ca exista doua care se desfasoara in paralel: una dintre ele este pentru dans de societate, iar cealalata  pentru pop-rock si cantece de muzica romaneasca.
Copiii care concureaza ca interpreti vocali, imitandu-si idolii, vor avea ocazia sa arate cate stiu despre vedetele pe care le iubesc. Acestora li se vor pune intrebari despre traiectoria artistica, albumele de succes, activitati adiacente cum ar fi concerte, implicare sociala, roluri in filme. In cazul pustilor care concureaza la categoria dans, ei vor fi pusi sa demonstreze care sunt cunostintele pe care le au vizavi de anumite stiluri de dans: cha-cha, tango, vals, rumba, passo doble, rock-and-roll, twist.
Pe langa marele premiu acordat la finala, participantii vor avea ocazia sa mai castige un premiu special, dedicat fair-play-ului si elegantei comportamentale manifestate pe durata concursului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 24 Dec 2009, 12:51
    multe

    Eu o stiu pe Elena Marinela Zlatov care cred ca a participat la ploaia stelutelor. E stiu bine sa cant dar nu am luat lectii de canto si nici nu vreau sa ma inscriu la ploaia stelutelor.Mai demult vroiam dar acum nu mai vreau.In ultimul timp nu a mai fost emisiunea si inca nu este.Ati dat faliment?Nu ca as vrea sa vi se intample una ca asta!Eu stiu si sa dansez (putin).Dansurile mele preferate sunt:Cha Cha, Hip Hop,Dans Tiganesc si Parodie.Ma bucur ca am vorbit cu voi.Cu stima Ioana.Va rog sa imi raspundeti pe mess la intrebarea aceea oribila cu falimentul.Multumesc.24.12.2009 ora 12:50.Ajunul Craciunului.

    0
    0

  • Florin pe 18 Iun 2009, 10:29
    smiley

    salut ma numesc FLorin am 10 ani jumatate si cantaretul meu preferat este smiley imi place sa ma uit la emisiunea voasta dpa Tvr 1 :) as vrea si eu sa ma inscriu la emisiune .. melodia care vreau sa vio cant se numeste `in lipsa mea` compusa de smiley .. Va Multumesc

    0
    0

  • valentina pe 17 Mai 2009, 17:30
    ploaia selutelor

    am o fetita de 10 ani si as vrea sa o inscriu la PLOAIA STELUTELOR dar nu stiu cum sa procedez va rog daca se poate sa-mi trimiteti un raspuns

    0
    0

  • lore pe 17 Nov 2008, 15:16
    ploaia stelutelor

    cum pot sa ma inscriu la concurs?

    0
    0

  • cristina pe 20 Mai 2008, 15:43
    copiii

    copiii au dansat si au cantat foarte frumos

    0
    0

  • POP ANTONIA pe 11 Mai 2008, 09:35
    vorbirea pe net

    de ce nu vb. cu noi pe net? poate nu aveti timp....sau nu vretii! va las adresa mea si daca ve-ti accepta o sa vb. ok.? uita adresa ;; antonitza_11

    0
    0

  • Elena Andronic pe 9 Mai 2008, 16:58
    Inscriere

    As dori sa-mi inscriu fiica la sectia dans sportiv. Cum trebuie sa procedez?

    0
    0

  • Rebeca pe 5 Mai 2008, 19:22
    Inscriere

    As dori sa ma inscriu la concurs la sectia de canto cum procedez ? Puteti sa imi dati raspunsul prin email sau prin id de messenger e acelasi ca emailu .

    0
    0

  • gabi pe 1 Mai 2008, 21:55
    penilila

    am vazut toate editiile de pana acum si imi place f mult emisiunea. am o singura problema. cred ca alegerea Mariei Dinulescu a fost una complet neinspirata. si spun asta pentru ca din punctul meu de vedera rolul ei in camera invitatilor nu e de a o imita jenibil pe Andreea Marin si de a incerca sa vorbeasca penibil de pretios, ci de a fi intradevar alaturi de cei mici. intre ea si copii e o prapastie imensa. imi pare rau ca spun asta dar nu are deloc treaba cu meseria de prezentator. este parerea mea si nu vreau sa fiu inteles gresit. spar sa nu supar pe nimeni.

    0
    0

  • Diana Pintea pe 28 Apr 2008, 21:59
    Inscriere

    Buna! As vrea sa stiu pana la ce varsta se pot inscrie copii.Am voce si as vrea sa ma inscriu dar nu stiu unde si pana la ce varsta:D:D:D

    0
    0

  • dana si alexandra pe 28 Apr 2008, 21:53
    vrem sa ne inscriem

    eu impreuna cu prietena mea vrem sa ne inscriem la ploaia stelutelor daca se poate un telefon0748346521

    0
    0

  • violeta pe 25 Apr 2008, 10:05
    juriul la ploaia de stelute

    Este o emisiune cu copii foarte talentati, mici genii. Notele juriului sunt de toate felurile, asa cum considera ei. Ingaduit ne fie sa spunem ca un juriu de copii nu ar fi bine sa aiba tatele debordand. Mai multa decenta este foarte necesara. Pe copii trebuie sa ii tratam cu respect. Merita!

    0
    0

  • STAN DANIELA pe 9 Apr 2008, 19:36
    inscriere la concurs

    doresc sa-mi inscriu fiul de 11ani impreuna cu partenera sa(practica dans sportiv)la concursul dumneavoastra;cum sa procedez?

    0
    0

  • maria pe 18 Mar 2008, 21:36
    Importan!

    Sa-i spuna cineva Marii Dinulescu sa "nu mai joace teatru"si cand prezinta la TV...ma face sa rad cand o vad cum vorbeste....:D

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod