Plaza Romania da start-ul Maratonului Cumparaturilor!

12 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Plaza Romania da start-ul Maratonului Cumparaturilor!
Sub sloganul “Magia Sarbatorilor este in fiecare dintre noi” Plaza Romania da start-ul Maratonului Cumparaturilor. Intra in cursa pentru voucherele de cumparaturi in valoare de 50 RON. 

Evenimente inedite, spectacole si workshop-uri pentru copii, colinde si concerte LIVE extraordinare se nasc din globul magic de Craciun si va vor insoti intr-o experienta de shopping plina de magie. Incepand cu data de 05 Decembrie Plaza Romania te aduce mai aproape de Magia Sarbatorilor si iti propune o experienta de shopping memorabila.  A venit iarna cu aroma de sarbatori dar lipseste zapada? Vino la Plaza Romania unde in Globul Magic ti-am pregatit fulgi de nea doar pentru tine!

Esti in febra cadourilor de Craciun si a cumparaturilor? Opreste-te pentru cateva momente si asculta-i Live pe Amadeus si Vlad Mirita sau distreaza-te alaturi de Fulvio si Sica la stand-up Comedy! Nu rata The New Levites si Corala Sf.
Elena intr-un concert de colinde minunat! Se apropie week-end-ul? Ai mai avea ceva de cumparat si ai vrea sa petreci si timpul cu copii tai? Gasca Zurli te asteapta! Clopotel si Zdranganel, Truli si Zana Buna apar din Globul Magic! Urmareste-I in spectacolul care i-a consacrat, Tiribam – Tiribum, vino sa dansezi cu Alba ca Zapada si cunoaste-o pe Craiasa Zapezii! Vino sa o cunosti pe Zana Balerina si pe Andreea exploratoarea intr-un spectacol in premiera! “Kidslandia”, doar la Plaza Romania, recreata de personajele Radio Romania Junior.

Intalneste-l pe Mos Craciun! Cu tolba plina de povesti s-a hotarat sa se opreasca la bradul nostru de poveste..Pst..Pst..Pst…era secret! Pentru copii mari si copii mici globul Magic a pregatit workshop-uri de Craciun! Ateliere de ceramica, desen, felicitari si decoratiuni de Craciun te asteapta! Si daca vrei sa fi surprins de un cadou culinar preparat chiar de copilul tau nu rata atelierul de gatit! Yummy, Yummy… Crezi in magie? Vrei sa te bucuri de o experienta de shopping remarcabila? Noi te lasam sa alegi cand! Vezi programul detaliat pe www.plazaromania.ro
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • www.pasaj.ro pe 13 Dec 2011, 14:43
    magazin online

    idei noi in amenajarea casei tale pe pasaj.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod