Playboy de L.A., la cinema

de Nicoleta Tarantus, 10 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Playboy de L.A., la cinema

Tanar inalt, frumos si revoltator de atragator ofer doamnelor sex si distractie, in schimbul unui trai de lux. Aceasta este deviza unui adevarat Playboy de L.A.

Nikki (Ashton Kutcher) este un tanar lipsit de inhibitii si orice urma de moralitate, care stie foarte bine ce vrea de la viata. Dupa un lung periplu prin dormitoarele femeilor bogate si disponibile, Nikki pare in final sa-si gaseasca locul in viata Samanthei (Anne Heche), o avocata de succes, superba in pofida varstei si capabila sa-i ofere mai mult decat ar fi putut visa el vreodata.

Tocmai cand se instalase confortabil in fabuloasa vila a Samanthei, ironia sortii il face sa-si piarda capul tocmai dupa o chelnerita care-i impartaseste "principiile sanatoase".
Heather (Margarita Levieva), la fel de sexy si versata ca si el, ii intuneca ratiunea si il da complet peste cap. Prins intre dragoste si bani, el este nevoit sa faca o alegere nu tocmai usoara: luxul de a se indragosti sau luxul pe care i-l ofera alte femei in schimbul libertatii si a prestatiei din dormitor?

Din 21 august, un irezistibil Playboy de L.A. vine in cinematografe, intr-o comedie extrem de sexy si provocatoare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod