Pițurcă o dă în judecată pe Vica Blochină

După ce a trecut printr-un proces de paternitate deschis de fosta lui iubită, în care s-a dovedit că el este tatăl micuțului Edan, fiind obligat astfel să plătească o pensie alimentară consistentă, antrenorul vrea să-și ia revanșa.
Victor Piţurcă o dă şi el în judecată pe Vica Blochina pentru a-şi revendica dreptul de a-l creşte pe copil, relatează stirileprotv.ro.

La câteva zile după ce Tribunalul Ilfov i-a reconfirmat oficial statutul de tată al lui Edan, ca urmare a expertizei ADN la care s-a dus de bună voie, Piţurcă a deschis un proces împotriva fostei iubite, Vica Blochina, privind exercitarea autorităţii părinteşti. Procesul se află în faza de pregătire şi poate începe cel mai târziu în ianuarie.

Seelecționerul solicită custodia băieţelului şi trebuie să precizeze clar dacă vrea o custodie exclusivă, adică să i-l ia definitiv Vicăi pe Edan, şi cum anume vrea să se ocupe de creşterea micuţului.
Ținând însă cont de faptul că el a absentat de la mai multe termene ale procesului de stabilire a paternității, șansele sale de a obține custodia exclusivă sunt reduse. 

Deocamdată, până la judecarea recursului în procesul de paternitate, Piţurcă trebuie să plătească retroactiv pensie alimentară în valoare de 50.666 de euro.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod