„Pitica“ de la „Abracadabra“, după ce a născut: „M-am trezit brusc singură“

Iulia Stănescu, devenită celebră încă de mică și cunoscută de public drept "Pitica" de la "Abracadabra", a adus pe lume o fetiță, luni, la Spitalul Cantacuzino din Bucureşti. Tânăra a fost părăsită de tatăl copilului.

Iulia a ajuns în Bucureşti, pe 15 iunie, după ce a fost internată o perioadă la Timişoara. Tânăra, care s-a stabilit în Statele Unite acum 13 ani, a revenit în ţară după ce a stat o vreme în Slovenia, unde l-a cunoscut pe tatăl copilului, însă acesta a părăsit-o când era gravidă.

"Stăteam mereu împreună, am făcut planuri de copil, el îşi dorea mai mult copilul decât mine. Am zis că o să fie un tată exemplar. I-am spus că are fată. Eu eram foarte fericită, iar el mi-a pregătit o altă «fericire».

Am rămas şocată când mi-a spus că are pe altcineva. M-am trezit brusc singură. Tatăl fetei nu ştie dacă am născut", a povestit Iulia pentru emisiunea "Acces Direct".

Iulia va rămâne internată încă o săptămână, apoi va putea părăsi spitalul cu fiica ei. Tânăra nu doreşte să-l anunţe pe fostul ei iubit că are o fetiţă. "Mă aştept la o reacţie negativă de la el, de asta nu mă grăbesc să îi spun", a declarat ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod