Pisica lui Lagerfeld a pozat pentru un calendar auto

Creatorul de modă german a acceptat ca pisica lui să pozeze alături de noul Opel Corsa. Fotografiile vor fi publicate într-un calendar care va fi lansat în luna februarie a anului viitor.

Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, este una dintre cele mai faimoase feline de companie, având o pagină dedicată pe Wikipedia şi un cont de Twitter cu 42.000 de abonaţi.

Recent, designerul şef al casei Chanel, i-a dedicat pisicii sale o carte care include fotografii realizate de creatorul de modă şi detalii despre viaţa şi preferinţele culinare ale felinei sale.

Cartea "Choupette - the Enchanted Life of a Fashion Cat", scrisă de Patrick Mauriès şi Jean Christophe Napias, are 123 de pagini şi este un omagiu dedicat felinei albe birmaneze cu ochi albaştri, în vârstă de trei ani, care are parte de consultări medicale private, niciodată nu călătoreşte fără coşul său de la Louis Vuitton, mănâncă pe o măsuţă pe care se găseşte veselă Goyard, are două însoţitoare şi o gardă de corp personală.

Volumul conţine şi o serie de fotografii realizate de Karl Lagerfeld şi prezintă detalii despre viaţa de lux a celei mai cunoscute pisici din lumea modei, care are propria tabletă iPad şi chiar şi un cont pe platforma de microblogging Twitter, unde a adunat nu mai puţin de 41.000 de fani.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod