Pirateria muzicala a pierdut un razboi

Facebook Twitter Comenteaza
Saptamana aceasta s-a finalizat prima hotarare judecatoreasca prin care instanta (Arad) a condamnat o persoana la 5 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru oferire, distribuire, detinere in scopul distribuirii de marfuri pirat, precum si pentru promovare de marfuri pirat prin mijloace electronice.

Kiss Adalbert Daniel are 28 de ani si este domiciliat in Arad. Are studii universitare si nu are antecedente penale. In 2003, a fost depistat de politie, dar a fost scos de sub urmarire penala.

Insa, in 2006, cand a intrat din nou in atentia organelor de politie, oferea spre vanzare CD-uri si DVD-uri pe site-ul www.kandodvd.tk, a fost trimis in judecata si condamnat.

In prima faza a urmaririi penale, au fost confiscate de la inculpat in favoarea statului, in scopul distrugerii, harduri de calculator pe care erau inmagazinate (in vederea comercializarii) listele albumelor oferite spre achizitionare publicului.

Instanta de judecata la obligat pe tanar sa plateasca suma de 191.745 lei comapniei Microsoft Corporation, 282.870 companiei Autodesek Incorporated Bucuresti si 2444,04 lei Uniurii Producatorilor de Fonograme din Romania, ca despagubire civila.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod