Pink, hotarata sa isi salveze casnicia

23 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Pink, hotarata sa isi salveze casnicia

Pink, in varsta de 29 de ani, si sotul sau, Carey Hart, 33 de ani, sunt hotarati sa isi salveze mariajul, mentioneaza site-ul FemaleFirst. Cei doi s-au impacat, dupa despartirea din luna februarie 2008. Iar experienta prin care au trecut recent i-a determinat sa faca tot ceea ce le sta in putinta pentru a ramane impreuna pentru totdeauna.

Hart a declarat: "In momentul de fata, incercam sa facem relatia sa mearga. Ne iubim la nebunie si ne straduim sa avem o viata fericita impreuna, pana la adanci batraneti". Carey a adaugat ca este mai indragostit de sotia sa decat oricand si ca primeste din partea acesteia tot sprijinul de care are nevoie: "Este inteligenta, minunata si talentata.
Este un sprijin extraordinar pentru mine".


Mai mult decat atat, o sursa precizeaza faptul ca cei doi intentioneaza sa isi innoiasca juramintele de credinta, pentru a le arata celor apropiati ca au de gand sa ramana impreuna: "Vor sa organizeze o ceremonie la resedinta lor din Malibu, pe malul marii, la apus. Aceasta va avea loc la inceputul verii si va fi foarte simpla si intima - vor avea alaturi familia si doar cativa prieteni".

Cei doi au fost casatoriti timp de trei ani si au pastrat o legatura stransa si dupa despartire.

Credit foto: blog.ecr.co.za

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MAKEMONEY pe 23 Apr 2009, 16:57
    CASTIGA BANI STAND PE NET!!!100% GARANTAT!!!!

    CASTIGA BANI ONLINE!!!Acum poti castiga simplu si usor bani stand pe internet...Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici http://www.neobux.com/?rh=54656F646F7261 si sa te inregistrezi dand Click pe register now din partea stanga(galbena).Dupa aceea trebuie sa mergi la view advertisments si sa intri pe reclame,trebuie sa dai click pe reclama din dreptul stelutei galbene si apoi pe punctul rosu unde astepti sa se incarce reclama(sunt minim 4 reclame zilnic).Se castiga 0,01$ pe reclama iar plata este instant.Poti castiga mai multi bani prin linkul tau de referall care se afla intrand in contul tau, apasand pe BANNERS si alegand in dreapta unde scrie LINK.Succes la castiguri!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod