Pin up Kangoo Party by Diana Ştirbu – cea mai nonconformistă lansare a unei săli de Kangoo Jumps

Diana Ştirbu, instructor internaţional de Kangoo Jumps, şi-a lansat oficial propria sală, Club Kangoo by Diana Ştirbu, joi, 30 mai, în cadrul evenimentului cu tematica Pin up Kangoo Party, eveniment desfăşurat în incinta clubului aflat în zona Băneasa, la intersecţia Bd. Aerogării cu Bd. Ficusului.
Kangoo by Diana Ştirbu este primul club din Bucureşti ce oferă ore de Kangoo Boot Camp, clase în aer liber, şi antrenamente diferenţiate, într-o locaţie prietenoasă, selectă şi spaţioasă, de peste 115 metri pătraţi. Pe lângă cele patru tipuri de antrenamente de Kangoo Jumps – TTR (Trim,Tone and Rhythm), Boot Camp, Discovery şi Family - clienţii pot accesa şi ore de Aerobic, Pilates şi Zumba, susţinute  de cei mai buni instructori din Bucureşti.

“Clubul s-a nascut din pasiunea mea pentru Kangoo Jumps si din dorinta de a avea o locatie dedicata acestui tip de antrenament, o locatie in care iubitorii acestui sport sa poata sa vada si sa probeze ghetele.
Sunt din ce in ce mai multi cei care practica antrenamentele Kangoo Jumps si ma bucura faptul ca am reusit sa  creez o comunitate numeroasa, care ma sustine la toate evenimentele pe care le organizez sau la care particip in calitate de instructor Kangoo Jumps”
, spune Diana Ştirbu.

Diferenţierea claselor de Kangoo Jumps, în funcţie de nivelul de antrenament al participantelor, este un principiu de bază pentru clubul Kangoo by Diana Ştirbu, clienţii având  posibilitatea să îşi aleagă singuri nivelul de antrenament la care se simt confortabil: clase de începători, intermediari sau avansaţi.
Antrenamentele în aer liber, Kangoo Boot Camp, sunt “clase desfăşurate o dată pe săptămână, în Parcul Privighetorilor din Băneasa. Antrenând în mod simultan toţi muşchii corpului şi crescând echilibrul, flexibilitatea şi rezistenţa, acest tip de mişcare poate fi o ocazie specială de care să se bucure toată familia, într-un mod sănătos, sigur şi distractiv”, completează Diana Ştirbu.

Seara Pin up Kangoo Party a fost deschisă cu o lecţie demonstrativă de Kangoo Jumps, susţinută de Diana şi Luisa Ştirbu, antrenori internaţionali de Kangoo Jumps, care au realizat, alături de participanţi, mişcări de bază, pe o coregrafie simplă, timp de 15 minute, în ţinute vesele pin up.
În scurt timp după demonstraţie, invitaţii, care nu au mai încercat acest tip de antrenament, au avut posibilitatea, ca în paşi de dans, să încalţe pentru prima dată ghetele Kangoo Jumps.

Evenimentul a reunit într-o atmosferă vintage, specifică anilor ’40, reprezentanţi ai blogosferei de lifestyle, corespondenţi din presă, clienţii fideli ai clubului şi partenerii Kangoo by Diana Stirbu. Decorul vintage şi floral a fost asigurat de Glomyshop şi The Wedding Company, iar gustările raw vegan au fost oferite de Restaurantul Rawdia.
Fa Sport, sponsorul principal Kangoo by Diana Ştirbu şi Bucovina, YVY Bags, GNC, Slim Duo Forte au garantat distracţia, voia bună şi surprizele pe tot parcursul serii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod