Pharrell Williams a primit o stea pe Walk of Fame

Cântăreţul pop american a dezvelit, joi, la Hollywood, steaua care îi poartă numele pe celebrul Walk of Fame, spunând că muzica este "coloana vertebrală a vieţii" sale.

"Pharell este un geniu, muzica sa având impact asupra vieţii atâtor oameni", a declarat vedeta de televiziune Ellen DeGeneres în timpul ceremoniei de inaugurare a stelei de pe bulevardul celebrităţilor, descriindu-l pe Pharell Williams ca fiind "o inimă bună".

"Am scris o poezie în onoarea ta, gândindu-mă că ai putea compune un cântec şi că astfel am putea toţi să câştigăm nişte bani", a spus, glumind, DeGeneres.

Pharell Williams, care a cucerit recent topurile mondiale cu piese precum "Happy" şi "Get Lucky", cântată alături de Daft Punk, dar şi compozitor al unor melodii celebre precum "Blurred Lines", a lui Robin Thicke, şi "Rock your body", a lui Justin Timberlake, a declarat că se simte "extrem de recunoscător" pentru primirea acestei distincţii.

Williams, în vârstă de 41 de ani, le-a mulţumit tuturor profesorilor săi din tinereţe "care au detectat o scânteie de talent" în el, soţiei sale, stilista Helen Lasichanh, casei sale de discuri şi familiei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod