Petrom construieşte a treia pistă de biciclete, datorită Crosul Petrom

27 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza

2202 persoane au alergat duminică la cea de-a cincea ediţie a Crosului Petrom.
Petrom va amenaja 2202 metri de pistă pentru biciclete în Bucureşti.


Duminică, 26 septembrie 2010, a avut loc cea de-a V-a ediţie a Crosului Petrom. Crosul Petrom a devenit deja o tradiţie printre pasionaţii de sport. La fel şi iniţiativa Petrom de a construi un metru de pistă de biciclete pentru fiecare alergător sosit la start. În urma ediţiilor din 2008 şi 2009, parteneriatul dintre Petrom şi participanţii la Cros s-a concretizat în amenajarea a două piste pentru biciclete, cu o lungime totală de 4200 de metri, în Parcurile Herăstrău şi Titan.

Aceasta este modalitatea prin care Petrom a ales să încurajeze responsabilitatea socială individuală şi practicarea unui stil de viaţă sănătos.

"Pentru noi, Crosul Petrom a devenit simbolul parteneriatului pe care îl avem cu toţi iubitorii sportului. De la an la an, numărul participanţilor ne-a arătat că suntem tot mai mulţi cei care ne dorim o capitală modernă, cu oameni sănătoşi şi responsabili. Mulţumim celor 2202 oameni care ni s-au alăturat astăzi şi care au ales să contribuie la cea de-a treia pistă de biciclete” , a declarat Mona Nicolici, CSR Manager Petrom.

După o cursă de aproximativ 4 km în jurul Palatului Parlamentului, cei care s-au clasat pe primele trei locuri la categoriile de seniori şi veterani au fost premiaţi cu 4.800 de litri de combustibil, astfel: locul I – 300 de litri, locul II – 200 de litri, locul III – 100 de litri. Juniorii au primit cadouri speciale (locul I: o bicicletă, locul II: un cub de fitness pentru fete sau un set de rachete de tenis pentru băieţi, locul III: un sistem de antrenament fitness). La final, toţi alergătorii au participat la o tombolă unde au fost oferite 100 de premii constând în articole sportive.


Anul acesta, cei prezenţi în Piaţa Constituţiei s-au bucurat de o experienţă sportivă completă, participând la diferite activităţi sportive şi asistând la demonstraţii artistice: escaladă, lupte, fitness, ciclism, tenis, baschet, freestyle football, kangoo jumps, rolling balls.

Partenerii ediţiei de anul acesta a Crosului Petrom sunt Carpatina, Fundaţia Română a Inimii, Centrul de Nutriţie Sportivă Superfit, Direcţia pentru Sport şi Tineret Bucureşti, Asociaţia Municipală de Atletism, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Primăria Municipiului Bucureşti – Direcţia Învăţământ. Partenerii media care susţin proiectul sunt Eva.ro, 1801.ro, Metropotam.ro şi Maraton.info.ro.


Lista completă a câştigătorilor:


Junori – categoria 10-14 ani – fete

Locul 1: Simona Vasile
Locul 2: Adina Constantin
Locul 3: Ana-Maria Caza

Junori – categoria 10-14 ani – băieţi
Locul 1: Marius Dumitru
Locul 2: Mare Rujoiu
Locul 3: Iacob Grigore

Junori – categoria 15- 18 ani – fete
Locul 1: Ioana-Raluca Doagă
Locul 2: Georgiana Peneş
Locul 3: Iuliana Chelaru

Junori – categoria 15-18 ani – băieţi
Locul 1: Ioan Ştefan Vasile
Locul 2: Cosmin Căldăroiu
Locul 3: Cristian Lutic

Seniori – categoria 19-34 ani – femei
Locul 1: Ancuţa Bobocel
Locul 2: Cristina Frumuz
Locul 3: Oxana Juravial

Seniori – categoria 19-34 ani – bărbaţi

Locul 1: Ion Luchian
Locul 2: Vinariu Gheorghiu
Locul 3: Ionuţ Enache

Seniori – categoria 35-44 ani – femei
Locul 1: Cuta Tălpău
Locul 2: Viorica Gabrian
Locul 3: Luminiţa Pintiliciuc

Seniori – categoria 35-44 ani – bărbaţi
Locul 1: Petre Hristea
Locul 2: Maricel Găman
Locul 3: Arthur Miklos

Seniori – categoria 45-59 ani – femei
Locul 1: Ogawa Hindro
Locul 2: Ioana Nica
Locul 3: Irina Szabo

Seniori – categoria 45-59 ani – bărbaţi
Locul 1: Victor Vlad
Locul 2: Tamaş Csutak
Locul 3: Gheorghe Tomoiagă

Veterani – peste 60 de ani – femei
Locul 1: Elisabeta Pall
Locul 2: Petra Ţane
Locul 3: Manta Sobaru

Veterani – peste 60 de ani – bărbaţi
Locul 1: Szanto Alex Cîrpaci
Locul 2: Petre Lupan
Locul 3: Ilie Cioca

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marina pe 28 Sep 2010, 08:28
    "lista completa a castigatorilor"

    ..mda! de ce nu se face un clasament detaliat cu toti participantii ? Cred ca sunt multi cei care isi doresc sa stie pe ce loc s-au clasat, fie el si ultimul,multi au participat pt o imbunatatire a timpului,pt a socializa cu ceilalti alergatori..pt ca pur si simplu ne place sa alergam...probabil ceilalti participanti nu prezinta interes..pacat, pentru ca datorita noua, se presupune ca Petrom va amenaja 2202 metri de pistă pentru biciclete în Bucureşti.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod