Petrecere surpriza de ziua Mirelei Zeta

Facebook Twitter Comenteaza
Petrecere surpriza de ziua Mirelei Zeta

Saptamana trecuta, "mondena" Mirela Zeta a implinit 26 de ani. Actrita a avut parte de o petrecere surpriza, organizata de colega Andreea Gramosteanu, de sora acesteia si de fratele si prietenul Mirelei. Cei patru au colaborat perfect, fara sa-i trezeasca suspiciuni sarbatoritei. Ei si-au impartit sarcinile, astfel inca baietii s-au ocupat de cumparaturi, iar fetele de invitati si de cadou.

"Initial ne-am gandit sa-i facem alta surpriza. Fiind nascuta vara, Mirela nu a avut niciodata ocazia sa-si serveasca colegii cu bomboane la scoala, pentru ca ziua ei de nastere era in vacanta. Am vrut sa ne adunam toti prietenii ei intr-o sala de curs, sa ne asezam frumos in bancute si sa-i cumparam o cutie cu bomboane, pe care ea sa ni le imparta.
Din pacate, nu am reusit sa punem in practica acest lucru, pentru ca in aceasta perioada scolile sunt inchise", povesteste Andreea.

Pentru colega Gramosteanu, partea de organizare s-a desfasurat mai greu, pentru ca era impreuna cu Mirela la o sedinta foto. Cum socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ, shooting-ul s-a terminat mai repede decat era prevazut, asa ca Andreea a trebuit sa gaseasca un pretex, pentru a o mai retine putin pe Mirela.

Au mers impreuna la un suc si cand pregatirile erau pe sfarsite, Andreea a primit unda verde sa vina acasa.

"Cand m-a sunat sora mea sa-mi spuna ca totul este gata, am intrebat-o pe Mirela daca pot sa raman la ea peste noapte.
A fost de acord, asa ca ne-am intreptat spre casa.

In fata blocului ne-am intalnit cu o prietena de-a noastra, invitata si ea la petrecere. Pentru ca interfonul era stricat, nu apucase sa urce. Norocul a fost ca a avut inspiratie de moment si, cum langa blocul in care locuieste Mirela este o circa de politie, ea si-a motivat prezenta prin faptul ca a fost la accidente usoare, pentru ca a avut probleme cu masina. Intre timp, a coborat prietenul Mirelei sa ne dechida, asa ca ne-am luat ramas bun de la prietena noastra si am urcat."

Obosite dupa o zi de grea, fetele au ajuns in sfarsit acasa. Aici totul era pregatit ca la carte.
Masa era intinsa, bucatele atent preparate de baieti, asteptau sa fie degustate, prietenii Mirelei erau si ei bine ascunsi. "Cand au auzit ca am venit au iesit si am inceput sa-i cantam "La multi ani!". Mirela s-a emotionat foarte tare si a inceput sa planga. Nu se astepta la asa ceva!" marturiseste Andreea.

"A fost prima petrecere surpriza din viata mea si m-am emotionat foarte tare. Am plans de nu ma mai puteam opri! Am primit o multime de cadouri frumoase. Andreea si sora ei Corina mi-au facut un album cu poze, cu toti prietenii mei, pe care eu nu le aveam. Cand l-am deschis am inceput sa plang si mai tare.
Nu o sa uit niciodata momentul. Chiar a fost cea mai mare surpriza din viata mea!", marturiseste Mirela retraind momentul.

Sarbatorita a fost primit cadouri din plin. Printre daruri se numara si un set de bijuterii, de la prietenul sau, dar si o oita de plus, de la colegul Bendeac. "I-am spus ca-i multumesc pentru mesaj. E bine totusi ca s-a simtit!", explica Mirela zambind intentia lui Mihai.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod