Petrecere cu premii si colinde pentru 10 ani de sanatate!

Duminica seara a avut loc aniversarea celor 10 ani de activitate pe piata medicala privata a clinicii Brotac Medical Center, eveniment in cadrul caruia, managerul Cornel Brotac a tinut un discurs despre cat de anevoiase au fost drumurile la inceput si cum a ajuns sa conduca o societate prospera care numara peste 130 de cadre medicale, precum cea de astazi.
Programul evenimentului a continuat cu colinde interpretate de corul Asociatiei "Credinta & Dragoste", premierea tuturor angajatilor, sesiune de fotografii si s-a incheiat cu o petrecere pe cinste impreuna cu cei mai importanti colaboratori.
 
Sanatate trupeasca si sufleteasca

Daca pana acum din cadrul clinicii nu au lipsit ofertele de genul analize medicale gratuite, si odata cu inscrierea la medicul de familie, servicii gratuite precum consult medicina generala,tratamente de recuperare si reabilitare medicala gratuite, ecografie abdomen general si EKG si de acum inainte isi propune sa fie una din clinicile de top din tara care nu percepe coplata.
Brotac Medical Center vine in sprijinul pacientului, cand are nevoie si de o vorba buna,acum, in cele mai grele vremuri, avand grija nu doar de sanatatea trupeasca ci si de cea sufleteasca.Ca trupul sa fie sanatos si mintea trebuie sa fie sanatoasa.“Credem si afirmam ca la baza realizarilor si implinirilor profesionale, si nu numai, trebuie sa stea intotdeauna pe un piedestal : Pacientul”, sustin reprezentantii clinicii medicale.
 
Servicii medicale pentru pacientii asigurati la CNAS
 
Conceputa ca un centru multifunctional, clinica situata in Bucuresti, Str.
Turturelelor, nr 11A, ofera clientilor o gama bogata de servicii medicale, la standarde europene: reabilitare medicala si balneologie, ingrijiri la domiciliu, medicina de familie, medicina muncii, medicina interna, cardiologie, diabet si boli de nutritie, endocrinologie, ginecologie, ortopedie, geriatrie, neurologie si laborator de analize medicale acreditat RENAR, spitalizare de zi si continua. In plus, clinica are parteneriate cu spitalele din sitemul sanitar public. Brotac Medical Center a construit prima clinica la standarde europene in Oltenita, judetul Calarasi, b-dul Tineretului, nr.36.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod