Peste 250 de invitaţi au admirat aseară noua colecţie Alexandru Ciucu

Designerul a lansat aseară noua colecţie anuală de costume masculine Premium, intitulată “L’Homme.Roi 2012”.

Designerul a lansat aseară noua colecţie anuală de costume masculine Premium, intitulată “L’Homme.Roi 2012”.

Sala Le Diplomate a Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucureşti a fost umplută până la refuz de peste 250 de invitaţi care au admirat linia vestimentară semnată de singurul designer de costume Premium din România. Irinel Columbeanu, Amalia Năstase, Ilie Năstase, Virgil Ianţu, Mihai Albu, Radu Vâlcan, Adela Popescu, Andreea Ibacka, Mădălina Drăghici, Vlad Miriţă, Margareta Pâslaru, Daiana Anghel, Adrian Artene, Mihaela Drafta, Dana Săvuică au fost doar câteva din persoanele publice prezente la eveniment.

Colecţia “L’Homme.Roi 2012”, de inspiraţie aristocratică cu accente chic moderniste, a fost prezentată pe catwalk în cadrul unui show regizat chiar de Alexandru Ciucu.

După un debut incitant, pe acorduri de Bossa Nova, modele de top au urcat pe defileu prezentând costume business, de cocktail, sacouri de vară şi ţinute masculine de ceremonie, din care nu a lipsit redingota.

Noile costume Alexandru Ciucu pun în valoare latura puternică şi dinamică a bărbatului modern căruia îi oferă un plus de exclusivism, graţie materialelor de calitate, a detaliilor şi a croiului impecabil.
Pentru noile creaţii, designerul a folosit lână S’160, lână cu mohair, mătase brocart, tweed, lână cu mătase, bumbac, in cu mătase.
Toate cele 30 de ţinute au fost realizate pe măsurile manechinilor din prezentare şi sunt accesorizate cu cravate din mătase realizate în Italia şi atent selecţionate.

Noua linie vestimentară va fi prezentată pe 28 februarie la Hotel de Paris din Monte Carlo, Principatul Monaco, în prezenţa unor invitaţi cu renume din lumea diplomatică, politică şi a modei.
Evenimentul este organizat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale şi al Principelui Radu de România, în colaborare cu L’Amerique Latine de Monaco.
Creaţiile vestimentare semnate Alexandru Ciucu vor fi ulterior expuse până pe 12 martie la sediul Maison de L’Amerique Latine de Monaco, urmând a fi admirate de un public select din Monaco.

“Nu toţi ne naştem nobili, însă prin atitudine fiecare dintre noi poate deveni un rege”, declară designerul Alexandru Ciucu, concentrând astfel în câteva cuvinte esenţa noilor sale creaţii.

Alexandru Ciucu a înfiinţat, în 1999, alături de tatăl său, brandul “Tata şi fiul” iar în 2001 a urmat în Italia cursurile institutului de modă Carlo Secoli.
În anul 2007 s-a perfecţionat la institutul Marangoni din Milano, iar din 2006 deţine Atelierul de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu.

În 2009, Alexandru Ciucu a devenit furnizorul oficial al Casei Regale din România, creând ţinutele Majestăţii Sale Regelui Mihai I al României şi ale Alteţei Sale Regale Principele  Radu al României.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod