Peste 200 de instrumentisti au fost prezenti la preselectia pentru trupa Andrei

Facebook Twitter Comenteaza
Peste 200 de instrumentisti au fost prezenti la preselectia pentru trupa Andrei

Peste 200 de instrumentisti din toata tara au fost prezenti la preselectia care a avut loc in data de 18 martie pentru a alcatui band-ul ce urmeaza sa o insoteasca pe Andra la toate concertele.
Artista este pe cale sa-si indeplineasca visul de a canta impreuna cu propriul band. Pe 18 martie, la Preoteasa, mai mult de 200 de instrumentisti din toata tara si-au demonstrat calitatile si indemanarea de a canta, totul pentru a fi cooptati in band-ul Andrei. Probele au durat mai mult de 10 ore, timp in care tatal artistei, care este si managerul acesteia, a avut o misiune grea, deoarece toti cei care s-au prezentat la auditie au venit foarte bine pregatiti.
Au fost concurenti atat din Bucuresti, cat si foarte multi din Cluj, Arad, Targu Jiu sau Lugoj, instrumentisti cu varste cuprinse intre 15 si 45 de ani, cu studii muzicale la scoli de muzica, licee de muzica si Conservator. "A fost o mare surpriza si o imensa bucurie pentru mine sa vad atatia oameni talentati si dornici sa mi se alature pe scena. O sa ne fie foarte greu sa alegem.", a marturisit artista.
Recent, pe langa propriul band, Andra a avut parte de o alta mare realizare pe plan profesional. Ea a castigat premiul "Cel mai bun cantec pop al anului 2007" cu piesa "Dragostea ramane" in cadrul galei Premiilor Radio Romania Actualitati, care a avut loc duminica, 16 martie. Melodia castigatoare este primul single promovat de artista de pe noul album pop-dance intitulat "Dragostea ramane".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod